Setari Cookie-uri

Adu prospețimea primăverii în părul tau

Sărbătorește venirea oficială a primăverii cu o transformare spectaculoasă de look!

Anotimpul preferat al multora dintre noi aduce an de an un sentiment de schimbare, noutate și revigorare. Natura înflorește, ziua devine mai lungă, iar temperaturile sunt din ce în ce mai plăcute. Așa cum garderoba suferă multe modificări în această perioadă, îți propunem să acorzi puțină atenție și părului tău. Pe lângă o nouă tunsoare, ce spui de o nouă nuanță a părului?

Chiar dacă primăvara vine acompaniată de multe schimbări drastice, în ceea ce privește aspectul părului tău, lucrurile pot sta diferit. Dacă îți surâde ideea de împrospătare a părului tău, poți apela fie la nuanțe apropiate de cea naturală, fie la culorile care sunt la modă sezonul acesta.

Primăvara aceasta se poartă foarte mult nuante de blond, de la cel clasic, deschis și până la arămiu, rose sau chiar foarte închis. Ți-am pregătit mai jos câteva variante care îți vor evidenția trăsăturile tale unice și te vor scoate din anonimat.

Citește și:

Specialiștii demonstrează în fiecare an cât de versatile și spectaculoase pot fi nuanțele de blond. Anul 2023 este anul blondului cenușiu și al blondului platinat în cazul nuanțelor reci. Atunci când vorbim despre nuanțe calde, blondul miere, blondul Buttercup și blondul caramel fac furori. Ce au în comun aceste nuanțe? Răspunsul este foarte simplu, și anume îți oferă acel look natural, modern, cu personalitate și mult stil.

Totuși, ce nuanță de blond să alegi? Uite propunerile noastre:

  1. Blond închis: Blondul care se bucură de o strălucire aparte și este alegerea perfectă dacă vrei să accentuezi naturalețea și simplitatea.

  2. Blond caramel: Adorabilă și potrivită pentru oricare tip de ten sau culoare a ochilor, iar intensitatea culorii poate fi foarte versatilă.

    Citește și:
  3. Blond arămiu: Nuanța perfectă pentru tenurile calde și ochii căprui! Nu doar că îți va pune în evidență trăsăturile, dar îți va oferi și un efect surprinzător prin căldura și luminozitatea pe care o emană.

  4. Blond căpșună: Sau Blond rose este o nuanță foarte cool, care răsfață privirea oricui prin variația sa de aur-roșiatic.

  5. Blond argintiu: Definiția simplității și a feminitătii, prin siguranța și rafinamentul ei. Acest blond creează o armonie perfectă între nuanța deschisă a tenului, a ochilor și a părului.

Pentru o alegere perfectă, ține cont și de tonul pielii, culoarea ochilor și stilul tău personal. Și nu uita, cel mai important lucru este să te simți bine în pielea ta!

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.