Setari Cookie-uri

Paula’s Choice a lansat un produs inovator cu peptide!

Pro-Collagen Multi-Peptide Booster duce îngrijirea anti-aging la cel mai înalt nivel restructurând straturile superioare ale pielii cu ajutorul peptidelor și acidului hialuronic care oferă fermitate, piele mai netedă și mai plină, protejând în același timp împotriva degradării proteinelor și substanțelor cheie din straturile mai profunde ale pielii.

comunicat de presa

Structura pielii este asemănătoare cu o saltea - de-a lungul anilor, arcurile saltelei își pierd treptat din elasticitate. Aici intervin peptidele pentru a consolida structura de susținere fundamentală a pielii și pentru a se adresa semnelor de îmbătrânire, în special ridurilor profunde și lipsei de fermitate.

Pro-Collagen Multi-Peptide Booster duce îngrijirea anti-aging la cel mai înalt nivel restructurând straturile superioare ale pielii cu ajutorul peptidelor și acidului hialuronic care oferă fermitate, piele mai netedă și mai plină, protejând în același timp împotriva degradării proteinelor și substanțelor cheie din straturile mai profunde ale pielii.

Complexul Power Peptide este o tehnologie de ultimă oră care vizează proteinele cheie din matricea extracelulară a pielii pentru rezultate anti-îmbătrânire.

Citește și:

+ rezultate imediate (15 minute): linii fine netezite

+ rezultate pe termen scurt (4-8 săptămâni): piele cu aspect vizibil mai tânăr, reducerea ridurilor profunde, îmbunătățirea fermității

+ rezultate îmbunătățite în timp (6-12 luni): piele mai netedă și mai fermă, cu volum natural și rezistență îmbunătățită la tracțiune

O peptidă inovatoare din această formulă, tridecapeptide-1, funcționează prin întreruperea unui pas cheie din piele care duce la formarea liniilor de expresie. Cu aplicarea zilnică a boosterului, liniile faciale și ridurile sunt mai netede, iar pielea arată mai tânără, mai fermă și mai luminoasă.

Toate tipurile de ten beneficiază de rezultatele acestui booster: luminozitate naturală, culoare mai uniformă, fermitatete și textură îmbunătățite. Chiar și persoanele cu pielea sensibilă și/sau predispusă la acnee sau rozacee care doresc o soluție eficientă pentru a estompa semnele de îmbătrânire a pielii pot folosi produsul. Formula fără parfum conține antioxidanți care calmează și reduc stresul oxidativ, iar peptidele sunt bine tolerate în general.

Citește și:

    Beneficii cheie

    Cu un complex de peptide și acid hialuronic cu beneficii anti-aging și o textură non grasă de gel fluid ce se absoarbe imediat în piele, noul booster:

    + netezește liniile fine, reduce ridurile și revitalizează pielea ternă

    + îmbunătățește fermitatea și susține volumul natural al pielii

    + previne apariția semnelor de îmbătrânire prematură

    Peptidele pot fi instabile în forma lor naturală, de aceea Paula’s Choice a ales să folosească în formula Pro-Collagen Multi-Peptide Booster peptide extrem de stabilizate concepute în laborator. Aceste peptide sintetice pot pătrunde în straturile superioare ale pielii și pot „activa” zonele care ajută la îmbunătățirea vizibilă a culorii pielii, a nivelului de hidratare, a fermității, texturii și volumului natural.

    Peptidele sintetice sunt create ca și copii exacte ale fragmentelor de proteine din piele: sunt mai stabile pe suprafața și în straturile profunde ale pielii, rămân intacte pe piele mai mult timp și ajung mai bine în zonele țintă. Acest booster oferă rezultate vizibile pe termen scurt prin netezirea liniilor fine, ceea ce pregătește pielea pentru o aplicare impecabilă a machiajului și oferă un aspect mai tânăr pielii în zilele fără machiaj.

    Cum se aplică acest produs?

    Pro-Collagen Multi-Peptide Booster este formulat pentru a fi adăugat oricărui produs cosmetic din rutina de îngrijire, mai puțin produselor cu protecție solară. Combină 2 picături cu serul sau crema hidratantă preferată și aplică pe piele cu miscări de netezire. Poți chiar să aplici câteva picături direct pe piele. Se poate aplica dimineața și/sau seara.

    Peptide booster

    20 ml/ full size: 315 lei

    5 ml/ travel size: 100 lei

    Produsele se pot achiziționa de pe www.paulaschoice.ro.

    Vizionare placuta


    Kudika
    5 Mai 2023
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.