Setari Cookie-uri

IKONIK - primul brand de produse profesionale pentru păr, creat special pentru stiliştii români

Cei 18 ani în care le-am oferit coaforilor din România o mare varietate de produse profesionale cosmetice de îngrijire a părului ne-au ajutat să descoperim nevoile și tendințele din saloanele de înfrumusețare.

În portofoliul nostru se află branduri precum: NASHI ARGAN, SCREEN, OLAPLEX, SACHAJUAN, iar în 2021 am lansat cel mai amplu proiect al nostru, am creat brandul - IKONIK. ( www.ikonik.ro )

Conceptul a prins contur în pandemie, iar de la idee la execuţie a fost nevoie doar de o echipă fantastică de oameni pentru ca brandul IKONIK să ajungă în saloanele de înfrumuseţare din întreaga ţară.

Povestea din spatele brandului

IKONIK® s-a născut firesc, din legătura strânsă pe care o avem de ani buni cu saloanele de înfrumusețare, devenind primul brand românesc de produse profesionale conceput special pentru stiliști.

Pentru a sublinia originea autohtonă a brandului am denumit fiecare linie de produse inspirându-ne din repertoriul de arhaisme și regionalisme a limbii române.

LUCERA - înseamnă: luminos, Luceafăr

DALBA - alb, curat, imaculat

ZIMZAR - fermoar, închidere

SELBA - pădure tânără şi deasă

Am ales metafora soarelui ca și fundament al brandului pentru a sugera centralitatea stilistului, cel care ne oferă inspirația și direcția în realizarea produselor

cosmetice profesionale. Poziția sa „iconică” este reprezentată în simbolul grafic al logo-ului printr-un soare stilizat ale cărui raze converg ca niște săgeți spre centru.

Avem un portofoliu versatil, adaptat mereu la tendințe, ne propunem ca stilistul să descopere în IKONIK® aliatul său principal în creație, un aliat pe care îl găsește mereu aproape, chiar acasă.

IKONIK LUCERA este prima gamă de colorare lansată în portofoliul nostru, o vopsea ton pe ton lichidă, care are la bază cea mai nouă tehnologie din industrie cu caracteristici şi beneficii incredibile pentru păr. Aceasta s-a potrivit perfect nevoilor stiliştilor noştri, deoarece una dintre cele mai utilizate şi cerute servicii în saloane de înfrumuseţare este tehnica balayage. Colorarea noastră nu deschide melanina din firul de păr, ea doar nuanţează, tonalizează şi lasă părul mătăsos şi strălucitor.

Pentru a completa gama de produse am lansat a doua linie de colorare, colorarea cremă.

IKONIK LUCERA crema este o vopsea ton pe ton cremă, care nuanţează părul, în culori dinamice, dar care-şi păstrează luminozitatea. Ingredientele active sunt atent selecţionate pentru a trata, hrăni şi hidrata părul în timpul colorării. Vopseaua nu modifică baza naturală a părului, astfel că LUCERA Crema este unul dintre produsele de colorare indispensabile în realizarea tehnicilor de suviţare.

Conţine 4 ingrediente active care protejează, hrănesc şi hidratează părul în timpul procesului de colorare.

Produsul este rezultatul unui echilibru perfect între baza hidratantă și pigmenții de înaltă calitate care au un grad ridicat de puritate.

DALBA - pudra decolorantă şi samponul post colorare ZIMZAR reprezintă alte 2 instrumente care completează varitatea de produse.

Stiliști

Alături de noi în anul 2022 tehnicienii IKONIK au devenit promotorii valorilor, viziunii şi misiunii noastre.

VIZIUNEA noastră: ne dorim ca IKONIK să fie prima alegere de produse profesionale destinate părului, pentru saloanele din România.

MISIUNEA noastră: ne dorim să reprezentăm comunitatea de stilişti din România dezvoltând un portofoliu adaptat mereu nevoilor acestora.

VALORILE noastre:

rămânem aproape

suntem de încredere

și promovăm simplitatea.

Stiliştii care au participat la evenimentele noastre au fost cuceriţi de povestea IKONIK. Calitatea produselor confirmă şi consolidează încrederea în brand. Produsele sunt concepute în România şi produse în Italia. Am urmărit să realizăm producţia în Italia datorită infrastructurii dezvoltate, a istoriei şi tradiţiei acestora în realizarea produselor profesionale premium.

Acum trendul în colorarea părului este blondul, un blond realizat de stilişti prin tehnica de degrade, fie că vorbim de Balayage, Contouring, Airtouch, toate acestea se crează cu ajutorul produselor profesionale. O astfel de tehnică poate dura în salon şi 5, 6 ore, iar pentru un rezultat impecabil stilistul are nevoie de cele mai potrivite produse, care să-i aducă munca la nivel de artă, artă realizată pe păr.

Dezvoltarea portofoliului nostru de produse este motorul misiunii noastre, astfel că în curând vom lansa noi linii de produse care să satisfacă atât nevoile coaforilor din întreaga ţară, cât şi dorinţele clienţilor care trec pragul saloanelor de înfrumuseţare.

IKONIK- primul brand de produse profesionale pentru păr, creat special pentru stiliştii români.

Contact

Website: ikonik.ro

Email:info@ikonik.ro

#ikonikhair #ikonikromania #ikoniklucera #ikonikdalba #ikonikzimzar #ikongrowingeducation #ikongrowingbeauty

@ikonromaniaoficial @ikongrowingbeauty

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.