Setari Cookie-uri

Health Labs Care, brandul polonez de suplimente alimentare, lansează două game de produse cosmetice în România

Brandul de wellness Health Labs Care, proaspăt intrat pe piața din România cu suplimente alimentare, anunță lansarea a două game de produse cosmetice premium. De acum, pe lângă cele 11 suplimente alimentare, româncele vor putea achiziționa și produsele cosmetice din gamele Glown On și Slow On alea brandului polonez. Health Labs Care este un brand bazat pe știință, ce își selecționeză cu atenție ingredientele, iar formulele acestor produse cosmetice sunt unele originale, create de propria echipa de chimiști, biotehnologi și cosmetologi cu experiență vastă în industria cosmetică.

Povestea Health Habs Care a început din dorința de a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor, iar abordarea brand-ului de wellness este una holistică, ce promovează ideea de echilibru dintre corp, minte și psihic.

La nivel internațional, portofoliul Health Labs este unul foarte diversificat. Brand-ul comercializează 50 de produse: suplimente alimentare, cafea, băuturi pe bază de cacao, shake-uri, dar și produse cosmetice, comenzile pot fi făcute online, iar livrarea se face în toate țările UE.

Cele două noi game de produse cosmetice lansate în România se numesc Glow On, respectiv Slow On, iar din acestea fac parte următoarele:

GAMA GLOW ON

  • Cremă hidratantă Glow On – Formula sa cu acid hialuronic ajută la hidratarea în profunzime a tenului, oferă o senzație de confort de lungă durată și calmează pielea uscată și iritată. Iar Radiant Skin Peptide Complex asigură o nuanță uniformă și conferă o strălucire naturală. Crema se absoarbe ușor în piele, nu este lipicioasă și este potrivită pentru toate tipurile de ten.
  • Serul TetraVIT C 10% Glow On - Ajută la reducerea imperfecțiunilor și la uniformizarea tenului datorită conținutului de 10% Vitamina C. În plus, acesta redă strălucirea pielii, îi conferă fermitate și ajută la reducerea ridurilor fine. Acetilul de zingeronă, un antioxidant inovator acționează ca un scut protector împotriva factorilor care accelerează îmbătrânirea pielii. Datorită formulei sale ușoare, serul se absoarbe repede și este potrivit pentru toate tipurile de piele.

GAMA SLOW ON

Citește și:
  • Cremă de refacere a barierei lipidice Slow On - Sprijină procesul de regenerare a pielii și îi redă vitalitatea, fermitatea și strălucirea. Crema conține o combinație originală de ingrediente biocompatibile cu pielea (Skin Alike Complex), care sprijină buna funcționare a barierei de protecție a epidermei și ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii. Extractul din ciupercile de zăpadă Tremella ajută la netezirea și hidratarea în profunzime, iar extractul din celulele stem ale pietrelor vii (lithops) îmbunătățesc aspectul pielii și au efect energizant.
  • Retinoserum de noapte Slow On – Datorită formulei sale ce combină acțiunea moleculei inovatoare Retinyl Retinoate, cu cea a peptidaelor și a ceramidelor, serul de noapte accelerează procesul de reînnoire a epidermei și asigură o hidratare optimă. În același timp, acesta îmbunătățește aspectul pielii și ajută la netezirea liniile fine și ridurile. Molecula inovatoare ce stă la baza serului de noapte Retinoserum, Retinyl Retinoate, reprezintă o alternativă mult mai eficace la Retinol, ce stimulează producția de acid hialuronic.

“Ne bucurăm că deși suntem prezenți în România de doar câteva luni, cei interesați să adopte un stil de viață sănătos ne-au primit cu încredere și apreciază, atât calitatea produselor noastre, cât și importanța deosebită pe care noi o acordăm ingredientelor pe care le folosim, dar și ambalajelor produselor pe care le comercializăm. Asta ne-a încurajat să introducem pe piața din România și produsele cosmetice care sunt deja foarte apreciate pe piețele din Europa. Sunt produse cosmetice premium, cu formule originale create de specialiștii nostri cu experiență în industria cosmetică. La fel ca și în cazul suplimentelor alimentare, am acordat o atenție sporită ingredientelor active, dar și modului în care sunt ambalate aceste produse cosmetice, și anume în recipiente elegante, din sticlă. România este o piață în plină dezvoltare și de aceea vom continua să introducem anul acesta și alte produse din portofoliul nostru international. declară Sylwia Kocon - Chief Marketing Officer Health Labs Care.

Citește și:

Pe lângă grija și atenția la ingredientele de calitate, ambalaje și design, Health Labs Care acordă o atenție sporită și mediului înconjurător. Unul dintre obiectivele brandu-ului de wellness este acela de a reduce folosirea plasticului la minimul necesar pentru a menține calitatea și siguranța produselor. Din acest motiv, materialele din care sunt confecționate recipientele produselor Health Labs Care sunt din sticlă închisă la culoare, cu capace metalice. Grija pentru mediu se reflectă și la nivelul ambalajelor, care sunt fabricate din carton, bandă adezivă este din hârtie, nu din plastic, iar tușul folosit are o amprentă redusă asupra mediul înconjurător. Mai mult decât atât, materialul cu rol de protecție a produselor împotriva deteriorării în timpul transportului este biodegradabil.

Citește și:

***

Despre Health Labs Care

Health Labs Care a fost înființată în 2019 în Polonia și activează în domeniul health & beauty. În afară de Polonia, compania mai este prezentă și pe piața din Cehia, iar la finalul anului 2022 a intrat și pe piața din România. Compania comercializează în acest moment pe piața internațională 50 de produse - suplimente alimentare, cafea, băuturi pe bază de cacao, shake-uri, dar și produse cosmetice, iar livrarea se face în toate țările UE.

Website: https://www.healthlabs.care/ro

Instagram: https://www.instagram.com/healthlabs_ro/

Facebook: https://www.facebook.com/healthlabsro


Kudika
29 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


SYOSS lansează în România tehnologia Intense Plex pentru un păr mai puternic, mai strălucitor și culori radiante

(comunicat de presă)

Intense Plex: Reparare și restructurare a părului din interior

Tehnologia Intense Plex acționează în profunzime, reparând milioanele de... Kudika


Dr. Ruxandra Sinescu: Exozomii, o inovație în medicina regenerativă, pot trata țintit ridurile, acneea, rozaceea sau melasma

Astfel că, dacă îți dorești un ten cu aspect regenerat, vizibil întinerit, ce strălucește de sănătate, un tratament cu exozomi ar fi indicația potrivită. Chirurg plastician, Andreea Drăgan

Cum să-ți protejezi părul vara: ghid complet despre măști și protecție termică

Expunerea la soare, transpirația excesivă și deshidratarea pot face mult rău părului nostru. Însă, există două arme secrete care ne pot ajuta să menținem aspectul dorit al părului chiar și... Kudika


Parfumurile arăbești actuale: născute în Orient, educate în Europa

Fondat în 2016 de către frații Ibrahim și Malek Masmoum, Gulf Orchid își are rădăcinile în grupul Al Masmoum, o afacere de familie al cărei parcurs a început în... Kudika


Cum să stilizezi părul creț? Ține cont de elementele de bază și bucură-te de rezultatul dorit!

(comunicat de presă)

Părul creț este un păr foarte versatil: de la bucle voluminoase și moi până la cele mai definite, alegerea este într-adevăr... Kudika

Tratamentul Hydrafacial: De ce este atât de popular?

Unul dintre cele mai populare tratamente faciale, la ora actuală, este Hydrafacial, prin abordarea sa unică, în trei pași, care asigură o strălucire sănătoasă și de lungă durată.

...
Kudika