Setari Cookie-uri

Aesthetics LAB te ajută să îți recapeți încrederea, cu o rutină personalizată a pielii

Fiecare afecțiune a pielii poate fi rezolvată cu tratamentul potrivit și multă perseverență, iar bazele unui ten sănătos și armonios pleacă din dorința fiecăruia de a-și cunoște pielea și de a-i oferi rutina corectă de îngrijire.

CP

Pe aceste principii se bazează și Ana Brumă, fondatoarea Aesthetics LAB, un centru care îmbină eleganța unui SPA cu nivelul de precizie specific unei clinici. Skin expert & trainer formator, Ana Brumă își pune la dispoziție cunoștințele și profesionalismul pentru a-și ajuta clienții să ajungă la rezultatele dorite.

Mă găsiți atât online cât și offline, ca un purtător de cuvânt al pielii, construind podul dintre voi și pielea sănătoasă, îngrijită. Am pus la punct rutine personalizate și protocoale de tratamente profesionale dedicate fiecarei afecțiuni sau tip de ten. Împreună formăm echipa perfectă pentru strălucirea naturală a tenului sănătos”, a declarat Ana Brumă, fondatoare a brandului și clinicii Aesthetics LAB.

Citește și:

Cu studii și perfecționare în Germania și Italia, absolventă sub calitatea de tehnician a cursurilor Phi Academy, cea mai prestigioasă academie din lume, atât pentru eliminarea tatuajelor cu laser cât și pentru procedurile minim invazive Microneedling și Plasma Pen, Ana Brumă pune pe primul loc calitatea și inovația.

Astfel că unul din brandurile de skincare aduse și promovate la Aesthetics LAB este Methode Brigitte Kettner, un brand german cu produse de înaltă calitate, ce pornesc de la un concept cosmetic holistic. Fondat în 1989 de către biologul estetician Brigitte Kettner, brandul dezvoltă produse de îngrijire și concepte de tratament bazate pe ingrediente active extrem de eficiente și naturale, combinate cu cele mai recente descoperiri în microbiologie.

Citește și:

Plecând de la premisa că secretul skincare-ului este consecvența și nu trebuie să treacă nici o zi fără rutina de îngrijire specializată, formulele Methode Brigitte Kettner vă sunt alături chiar și în vacanță, sub forma unui Travel Set, destinat pentru două tipuri de îngrijire: pentru piele cu tendință acneică sau pentru tenul ce are nevoie de acțiune antiaging. Setul conține patru produse esențiale pentru rutina de skincare și ocupă extrem de puțin spațiu, fiind ideal de pus în bagajul de vacanță!

Pentru mai multe detalii, vă invităm pe: www.aestheticslab.ro sau pe social media: instagram.com/aestheticslab.ro și instagram.com/ana_bruma_asl

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.