Setari Cookie-uri

Farmec relansează gama Gerovital H3 Antiperspirante cu o nouă imagine și își extinde portofoliul cu două produse noi

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, relansează gama Gerovital H3 Antiperspirante cu un nou concept grafic. Cele opt produse ale gamei sunt disponibile într-o serie de ambalaje noi și oferă eficiență sporită împotriva mirosurilor neplăcute și a petelor albe inestetice de pe haine, datorită ingredientelor naturale, cum sunt sărurile de aluminiu, citrofolul și vitamina E. În plus, gama a fost extinsă cu două produse noi – Antiperspirantul Powder, cu un parfum floral de bergamote și portocale și Antiperspirantul Pink Heaven, cu note de frezie, măr și lăcrămioare.

CP

“Inovația reprezintă unul dintre pilonii principali ai filosofiei brandului Gerovital. Prin investiții susținute în dezvoltarea produselor, extinderi, lansări și relansări de game care integrează ultimele descoperiri și tendințe în industrie, reușim să venim în întâmpinarea consumatorilor noștri cu noutăți constante. Gama Gerovital H3 cuprinde opt antiperspirante, într-un ambalaj modern și conține două arome noi, cu minerale și vitamine, care asigură o protecție eficientă a pielii.”, a declarat Claudia Pălăcian, Manager de Produs Farmec.

Relansarea gamei Gerovital H3 Antiperspirante vine în contextul planului de diversificare a portofoliului și al lansării de produse noi, pe care compania Farmec și-l asumă în fiecare an.

Citește și:

Gerovital H3 Antiperspirante conține cinci produse cu arome plăcute – Passion, Powder, Pink Heaven, Fresh și Sensitive -, cu o formulă blândă, fără alcool, de tip emulsie, care protejează pielea axilelor și oferă o protecție de lungă durată împotriva mirosurilor neplăcute ale transpirației. Iar pentru o protecție de până la 24 de ore, produsele Delights, Memories și Dreams integrează arome care evoluează treptat, de la note de vârf, spre cele de bază persistente și sunt create special pentru persoanele cu o transpirație abundentă.

Despre Farmec S.A.

Farmec S.A. este una dintre cele mai mari și cu tradiție companii din România. Portofoliul companiei impresionează o lume întreagă prin produse moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are certificare internațională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.

Citește și:

În luna mai 2023, rețeaua de magazine de brand deținute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara şi 19 magazine Gerovital, care se găsesc în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Iași, Galați, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș. La cele 27 magazine de brand se adaugă alte două magazine de franciză – magazinul Farmec din Baia Mare și magazinul Gerovital din Pitești.

Pentru a fi la curent cu noutăți legate de brandurile din portofoliul Farmec, sfaturi utile din partea specialiștilor, surprize și concursuri, puteți urmări website-ul și conturile de social media:

Facebook: www.facebook.com/farmec.romania

Instagram: www.instagram.com/gerovital.romania

Citește și:

Tiktok: www.tiktok.com/@gerovital.romania

Site şi magazin online: www.farmec.ro

Blog cu informații de specialitate: www.gerovitalderma.ro

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.