Setari Cookie-uri

O sărbătoare dedicată frumuseții și sănătății pielii

Illuma Clinique a sărbătorit cu bucurie 3 ani de la deschiderea sa! Cu această ocazie specială, Illuma Clinique a organizat două evenimente memorabile, unul adresat pacientelor și membrilor grupului de Facebook "Evidence Based Skincare", administrat de către Cristina Tacaciu, cel de al doilea dedicat presei și influencerilor.

CP

Evenimentul dedicat pacientelor și membrilor grupului "Evidence based skincare" a reunit o comunitate entuziastă de pasionate de frumusețe și sănătate care au avut oportunitatea de a interacționa cu medicii specialiști Illuma Clinique în cadrul prezentărilor acestora cu tema "Îngrijirea tenului pe timpul verii". Invitații au aflat informații valoroase despre procedurile eficiente permise în sezonul cald și au descoperit mai multe despre opțiuni personalizate pentru a atinge un ten sănătos și strălucitor.

Evenimentele au fost organizat în parteneriat cu BioBeauty și Geek&Gorgeous, parteneri de încredere Illuma Clinique, cunoscuți pentru produsele lor inovatoare și de înaltă calitate, care au oferit câte o rutină completă de îngrijire fiecărei participante.

Citește și:

În calitate de invitați speciali, au fost prezente la eveniment Ana Pirvulescu Gheorghe, membrele trupei ASIA Anca Neacșu și Iana Novac, dar și Iulia Pârlea și Roxana Blagu, influenceri și persoane publice care sunt alături de Illuma Clinique în calitate de pacienți și prieteni și care și-au pus încrederea în medicii și rezultatele oferite de tratamentele efectuate în clinică.

Illuma Clinique rămâne în continuare dedicată misiunii de a oferi soluții personalizate și eficiente pentru sănătatea și frumusețea pielii, tratamente și micro-chirugie dermatologică, estetică dermatologică, intervenții de chirugie plastică, epilare definitivă cu laser dar și tratamente corporale pentru reducerea în circumferință și a celulitei folosind cele mai avansate tehnologii. Illuma Clinique își reafirmă angajamentul față de pacienții săi de a a aduce în prim-plan expertiza medicală și inovațiile în frumusețe, asigurându-se că fiecare pacient primește atenție individuală și rezultate excelente.

Citește și:

Despre Illuma Clinique

Localizată în inima Bucureștiului, într-o zonă deosebită arhitectural, ce poartă istoria orașului, dar respiră în același timp freamătul și aspirațiile generației tinere, ILLUMA Clinique oferă un cadru relaxant și modern menit să inducă o starea de bine. Illuma Clinique oferă acces la tratamente și micro-chirurgie dermatologică, estetică dermatologică, intervenții de chirurgie plastică, epilare definitivă cu laser alături de tratamente corporale pentru reducerea în circumferință și a celulitei. Tehnologia inovatoare, premiată și recunoscută internațional, alături de implicarea personalului, reprezintă bazele pe care am construit conceptul clinicii ș i promisiunea noastră de valoare. În cadrul Illuma Clinique, protocoalele sunt atent selecționate pentru a realiza tratamente personalizate fiecărui pacient, astfel încât, după o serie de ședințe realizate la un interval de timp stabilit, tenul/corpul, problemele sau afecțiunile acestora să fie diminuate sau tratate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.