Setari Cookie-uri

PELAGOS, noul extract de parfum al casei DUSITA

PELAGOS se deschide cu o simfonie de note citrice luminoase, un amestec de trei citrice diferite, sărutate de un acord exclusiv – blând, dar profund si revigorant – Sea Breeze (Pin, Cypress, Clary Sage, Oakmoss).

În inimă, prețiosul unt de Orris (iris) interacționează cu note calde și elegante florale, din plante și cumarine (iasomie, cimbru alb, boabe de tonka), creând o impresie olfactivă a celei mai moi și luxoase piei.

Baza parfumului cuprinde elemente lemnoase și pământești (lemn de santal, amyris, paciuli, vetiver), conferite de o dimensiune eterică, tonifiantă și senzuală prin adăugarea de Ambrette, tămâie care lămurește mintea și benzoina.

«Noul meu Extrait de Parfum este o compoziție dinamică care evocă simțul posibilităților nelimitate. Ideea lui PELAGOS (limba greacă pentru „mare”) s-a născut din amintirile mele profund prețuite despre insulele Mării Egee. Acolo, privind cerul și marea care se contopesc în orizont, am simțit că orice este posibil. Este un sentiment pe care tatăl meu l-a surprins într-o poezie pe care o iubesc mult, exaltând vastitatea spiritului uman. Am conceput PELAGOS ca un parfum construit cu cele mai bune ingrediente, care încapsulează o noțiune de prospețime încântătoare și contemporană: citrice exuberante care se îmbină cu un acord de briză a mării și lemn nobil împodobite cu accente puternic aromate. Fiecare notă a parfumului este prezentată sub o prismă de luminozitate veselă, plină de spirit, reflectând lumina extraordinară a Greciei

Pissara Umavijani, fondator și parfumier Parfums Dusita, mai 2024, Paris, Franța

Pelagos va fi diponibil în exclusivitate în România pe nicheparfumerie.ro, în concept store-ul Niche Parfumerie 50ml Artistic Fragrance Bar din București și în magazinul Niche Parfumerie din Timișoara.

15ml – 430 lei / 50ml - 1180lei

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.