Setari Cookie-uri

Advertorial Cum scap de celulită într-o lună?

Mulți ar spune că celulita nu poate fi înlăturată într-o lună, că aspectul inestetic de coajă de portocală cere luni întregi de muncă, chin, restricții alimentare sau sport până la epuizare. Cu toatele, doamnele și domnișoarele, au intrat în febra trupului fără cusur pentru că în mai puțin de o lună se deschide sezon estival, iar trupul neîngrijit nu poate fi, sub nicio formă, un model de așa da la mare.


Pentru a rezolva rapid problemele inestetice pe care le-am „achiziționat” în această iarnă, specialistul în Nutriție și Remodelare corporală, Wasim Nazer, recomandă ca, în această perioadă, să efectuăm un protocol de tratament estetic, format din 4 terapii care pregătesc corpul pentru vara 2024.

„Corpul nostru are nevoie de atenție pe tot parcursul anului, însă vara, mai mult ca oricând, trebuie să depunem efortul de a-l ajuta în procesul de adaptare. Să gândim logic: dintr-un anotimp rece, în care organismul nostru face efortul să se adapteze la condițiile vitrege, în care alimentația este plină grăsimi și de alimente procesate, este imperios necesar să purcedem la o curățare atât în exterior, cât și în interior. Pentru acest lucru, eu le recomand pacientelor mele ca, împreună cu un consum susținut de apă plată, ceaiuri, fructe, salate, supe vitaminizante și proteine sănătoase, să urmeze una sau mai multe dintre următoarele terapii: drenajul limfatic, cavitația sau terapia cu unde șoc.”.

DRENAJUL LIMFATIC

Prin masajul limfatic se elimină toxinele și retenția de apă, se reduce senzația de picioare grele, se reduce celulita, ajută la creșterea imunității prin crearea de anticorpi, ajută la detoxifierea organismului și îmbunătățirea trofismului pielii. Favorizează aportul de oxigen al celulelor, îmbunătățind circulația sanguină și dinamizează circulația limfei în spațiile intercerlulare.

În general sunt recomandate 3-4 ședinte de drenaj limfatic pe săptămână, iar durata medie a unei ședințe este de 30-45 min.
Se recomandă consumul a 2 litri de apă pe zi, adoptarea unei alimentații echilibrate și practicarea regulată a mișcării.

CAVITAȚIA - LIPOSUCȚIA VIRTUALĂ

Cavitația este o procedură eficientă care ajută la slăbirea localizată prin eliminarea definitivă a depozitelor de grăsime de la nivelul șoldurilor, feselor, coapselor, abdomenului, brațelor sau bărbiei, oferă o bună oxigenare și revascularizare a țesutului subcutanat și îmbunătățirea tonusului și elasticității pielii. După tratament nu este necesară o perioadă de recuperare, dar înainte și după tratament este obligatorie hidratarea pentru activitatea de purificare a ficatului.
Este recomandat să se efectueze o ședință de cavitație de 40 de min pe săptămână sau 2 ședințe de 20 de min cu un interval de 72 de ore între acestea.
Durata tratamentului variază între 6 și 12 ședințe pe zonă.

VELASHAPE - COMBINĂ 3 TEHNOLOGII

Velashape este cea mai nouă metodă nechirurgicală de tratare a zonelor cu celulită, laxitate cutanată și a țesutului adipos din zonele cu probleme, cu rezultate vizibile rapide. Radiofrecvența încălzește dermul într-un mod revoluționar și produce o reacție în lanț ce favorizează migrarea fibroblastelor, cu stimularea fibrelor de colagen și elastină, o reacție cu un rol decisiv în restructurarea și remodelarea corpului.

Lumina cu infraroșu depășește bariera de rezistență a pielii la curentul electric și stimulează metabolismul, astfel pielea se va bucura de mai mult oxigen. Vaccumul îmbunătățește fluxurile sanguin și limfatic și elimină reziduurile. Rolele mecanice execută un masaj blând, fac pielea mai aspectuoasă, prin îmbunătățirea metabolismului energiei stocate în piele și micșorarea efectivă a mărimii celulelor adipoase.

„În funcție de zona tratată, tipul și gradul celulitei sau laxitatii pielii pot fi necesare între 4 - 8 ședințe de Velashape, la distanță de 7 - 14 zile între ele. Tehnologia Velashape se poate folosi la nivelul coapselor, abdomenului, gambelor, brațelor, feselor și la nivelul feței pentru tratarea bărbiei duble.”, spune specialistul în nutriție și remodelare corporală, Wasim Nazer.

CRIOLIPOLIZA ESTE RECOMANDATĂ TUTUROR ZONELOR CU STRAT DE GRĂSIME

Criolipoliza este o procedură de remodelare corporală non-invazivă care îngheață celulele adipoase, iar ulterior acestea sunt eliminate din organism gradual. Este singurul tratament nechirurgical și neinvaziv care elimină definitiv grăsimile în exces prin înghețarea celulelor adipoase. Criolipoliza presupune folosirea unor dispozitive (sonde) aplicate pe zona de tratament folosind o membrană cu gel special cu rol în protecția pielii, apoi analizează țesutul și îl izolează de celelalte.

„Criolipoliza reduce eficient țesutul cu până la 30% într-o singură ședință de tratament. Perioada dintre ședințe trebuie să fie de 30 - 40 de zile, pe aceeași zonă, iar rezultatele vor începe să fie vizibile după 15 zile, prin scaderea în cm.”, explică Wasim Nazer.


Kudika
28 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Cum pot semințele de legume de calitate să ofere gradinarilor recolte bune tot anul

Există numeroase tipuri de semințe disponibile pe piață, fiecare cu propriile sale caracteristici. Este important să luați în considerare factori precum climatul, tipul de sol și perioada... Kudika


Cum să te bucuri de un start proaspăt în fiecare dimineață?

Diminețile vin, de cele mai multe ori, cu nervi, oboseală sau alarme amânate. Este și evident, majoritatea dintre noi urăște trezitul devreme.... Kudika

Cum să ai o piele strălucitoare în timpul vacanței la mare?

 

Odată cu venirea sezonului cald și cu plecarea în vacanțe, subiectul îngrijirii pielii devine din ce în ce mai... Kudika


Cum alegeți rochiile elegante perfecte? – Totul despre materiale, culori și imprimeuri

Dacă vă numărați printre doamnele pasionate de modă și vă doriți ca, în această vară, să vă uimiți toți apropiații cu rochia  Kudika


5 imagini
Cum se înțelege CRBL cu fiica sa, după divorțul de Elena? Din păcate, nu se văd atât de des:  Este mai complicat...

La începutul lunii aprilie, încă un divorț bombă a zguduit lumea mondenă din România. După 16 ani de căsnicie, cunoscutul artist CRBL și soția sa, Elena, au decis să pună capăt... Kudika

3 imagini
Cum arată singura bijuterie purtată de Maria Tănase până la moarte

La Galeriile Artmark colecționarii sunt din nou răsfățați. Intră în următoarea Licitație de Bijuterii și Accesorii de Colecție,... Maria Crisan