Setari Cookie-uri

5 lucruri care fac fericita o femeie Rac

Foarte sensibila, femeia Rac are nevoie de multa atentie si, tocmai de aceea, isi gaseste greu linistea si fericirea. Nu cere, insa, Luna de pe cer.  Lucrurile de mai jos sunt tot ce trebuie pentru o viata implinita alaturi de ea.

Foarte sensibila, femeia Rac are nevoie de multa atentie si, tocmai de aceea, isi gaseste greu linistea si fericirea. Nu cere, insa, Luna de pe cer. Lucrurile de mai jos sunt tot ce trebuie pentru o viata implinita alaturi de ea.

Aprecierea celor dragi

Ii pune pe ceilalti pe primul loc, e mereu acolo cand ai nevoie de ea, chiar daca nici nu i-ai cerut ajutorul. Dar daca tot face atatea sacrificii de dragul celor pe care-i iubeste, asteapta ca ei sa vada asta si sa-i fie recunoscatori. Daca are toane si schimbari de dispozitie surprinzatoare, e pentru ca s-a simtit neglijata cand avea mai mare nevoie sa fie iubita. Laud-o, multumeste-i pentru tot ce face si se transforma intr-un inger.

Sinceritatea

Ea e sincera cu tine de la inceput, in cele mai mici detalii. Tocmai de aceea, daca o minti si afla, ii frangi inima. Pe cat de usor e o faci sa rada, pe atat de usor ii aduci pe chip lacrimi de durere daca te ascunzi de ea sau daca ii vinzi promisiuni false. Isi inchide sufletul cu multe lacate si greu vei mai primi cheia odata ce ai ranit-o profund.

Citește și:

Gesturile mici

Banii nu o intereseaza foarte tare. Nu vrea cadouri scumpe si nu e cheltuitoare, asa ca iti poti lasa cu incredere economiile in grija ei. O poti face fericita cu un simplu buchet de flori adus fara motiv, cu o invitatie la dans pe melodia ei preferata, comandand acasa mancare cand o vezi obosita sau pur si simplu oferindu-te sa-i faci un masaj ca sa se relaxeze dupa o zi de munca.

Atentia ta

Da, femeia Rac e vorbareata si daca o enerveaza ceva la culme, e sa o ignori cand iti povesteste lucruri care pentru ea sunt importante, chiar daca e vorba de peripetiile prin care a trecut al supermarket sau de cearta cu prietena cea mai buna. Vrea sa simta ca se poate bizui pe tine, ca o intelegi si o sprijini. Sa te porti rece si distant e calea cea mai sigura catre sfarsitul relatiei.

Intimitatea

Si dupa ani buni de relatie, femeia Rac ramane incredibil de romantica. Se hraneste cu fiecare sarut, isi ia puterea din fiecare imbratisare, iar intimitatea sexuala o face sa se simta sigura pe ea si iubita. Tocmai de aceea, pregateste in detaliu contexte favorabile iubirii, chiar daca asta inseamna o cina cu vin si lumanari sau o lenjerie noua, stacojie, in dormitorul conjugal. La randul ei, ii place sa fie rasfatata si sa i se faca declaratii de iubire. Zilnic, de mai multe ori.

Citește și:

Foto by Dubova / Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.