Setari Cookie-uri

Patru pași către abundență financiară de la Jack Canfield

Deși este dreptul nostru natural, abundența se învață. Este vorba de un proces mental - emoțional care implică acțiuni concrete din partea noastră. Iată ce recomandă Jack Canfield, autorul celebrei cărți ”Chicken Soup for The Soul.”

Pasul 1: Conștientizează credințele tale negative referitoare la bani și înlocuiește-le cu unele noi. Poți folosi o combinație de tapping și afirmații pozitive cu care să lucrezi zilnic, cel puțin 21 de zile, pentru a-ți reprograma mintea subconștientă. Afirmațiile reprezintă enunțuri pozitive pe care le repeți de nenumărate ori, până când devin noul tău mod de a fi.

Patru pasi catre abundenta financiara

sursa foto: shutterstock/by pathdoc

Câteva exemple de gândire negativă despre bani ar fi credințele precum ”banii nu cresc în copac, "banii sunt ochiul dracului”, ”banii nu aduc fericirea”.

Iată și câteva afirmații pozitive pe care le poți folosi:

”Trăiesc într-un Univers abundent. Atrag banii cu ușurință.”

”Am suficient de mulți bani pentru a-mi satisface toate necesitățile și dorințele.”

Citește și:

”Găsesc în permanență noi modalități de a face bani.”

”Cu cât am mai mulți bani, cu atât sunt mai fericită.”

”Cu cât fac mai multe lucruri activități profesionale care îmi plac, cu atât mai mult atrag banii în viața mea.”

”Sunt un magnet pentru succes și abundență financiară.”

”Iubesc banii și banii mă iubesc.”

Pasul 2: Practică recunoștința pentru ceea ce ai deja. Majoritatea oamenilor se gândesc, se plâng și vorbesc despre ceea ce le lipsește. Astfel, starea lor de spirit este una a lipsei vibrează pe vibrația joasă a lipsei. Incepe-ți ziua enunțând trei motive pentru care te simți cu adevărat recunoscătoare. Cea de-a doua practică zilnică recomandată de Jack Canfield este să îți exprimi aprecierea față de cel puțin cinci persoane.

Citește și:

Pasul 3: Ține întotdeauna în portofel o bancnotă de 100 RON. Astfel, nu vei putea spune niciodată că nu ai bani. Dacă o cheltuiești, înlocuiește-o cu alta. Jim Carrey și-a scris un cec pentru 10 milioane de dolari. Atât a primit pentru primul său rol major în filmul ”Dumb and Dumber”.

Abundenta financiara

Sursa Foto: Shutterstock/By Dean Drobot

Pasul 4: Petrece-ți timpul cu oameni care au mai mulți bani decât în tine, în locuri care simbolizează abundența financiară. Conform teorieri lui Jack Canfield suntem suma celor zece oameni cu care ne petrecem cel mai mult timp. Atunci când îți petreci timpul cu persoane care au o viață abundentă, împrumuți felul lor de a gândi și a acționa, credințele lor. Programează-ți mintea subconștientă pentru succes mergând în magazine de lux, chiar probând haine, mergând cu o mașină de lux în drive-test sau savurând un Martini la barul unui hotel de lux.

Citește și:

sursa foto front page: shutterstock/by vgstudio

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.