Setari Cookie-uri

Patru pași pentru a-ți crea realitatea cu ajutorul ADN -ului tău

Dacă până nu de mult se credea că oamenii au două șiruri de ADN care conțin moștenirea gnenetică lăsată de strămoși, cercetările din ultimii ani au demonstrat că există încă alte zece, considerate junk.

Una dintre cele mai interesante prezentări din cadrul LA Conscious Life Expo 2109 a fost cea despre cum lucra cu ADN-ul nostru, susținută de Lori Spagna. Lori Spagna este autor, speaker, lucrător al luminii și îndrumător spiritual care a transformat viețile a mii de oameni și animale. De altfel, ea și-a descoperit darul din dorința de a ajuta necuvântătoarele. Unul dintre subiectele sale preferate este activarea potențialului latent aflat în ADN-ul uman și curățarea acestuia.

Dacă până nu de mult se credea că oamenii au două șiruri de ADN care conțin moștenirea gnenetică lăsată de strămoși, cercetările din ultimii ani au demonstrat că există încă alte zece, considerate junk. Adevărul este însă altul. Nu numai că primele două șiruri de ADN pot fi vindecate și curățate, ajutând astfel și strămoșii, dar celelalte zece șiruri conțin o mulțime de daruri care ne pot ajuta să ne creăm viața așa cum ne-o dorim.

Citește și:

Pe baza practicii și experienței sale, Lori Spagna susține că principala cheie pentru accesarea ADN-ului și a tiparului nostru divin înscris în ADN este practica compasiunii. Pentru că fiecare dintre noi se naște cu astfel de tipar care ne susține pe drumul nostru că împlinirea scopului în viață și reprezintă cine suntem cu adevărat. Suntem atât de unici încât nu există pe această planetă două ființe cu același tipar divin.

In afara compasiunii mai ai de parcurs patru etape pentru a-ți accesa ADN-ul ”adormit”.

Primul dintre acestea este să identifici programele limitative care rulează în subconștient și să le ștergi. Printre acestea se numără frica, grijile, îndoială, dependențele de orice fel. Doar eliminându-le te poți reconecta cu energia sursă. Astfel, vibrația ta crește și te aliniezi cu oportunități, soluții și potențiale mai înalte.

Citește și:

Următorul pas este să înlocuiești vechile programe cu unele noi și asta pentru că Universul nu lasă nici un spațiu gol. Instalează cu puterea minții pusă în slujba sufletului și inimii tale noi programe aflate pe vibrația bucuriei, a unității, a păcii și a adevărului. Astfel, te conectezi cu sinele tău superior. ”Acest lucru era mai dificil în trecut însă acum este posibil datorită faptului că planeta și omenirea odată cu ea se află în plin proces de ascensiune”, a explicat Lori Spagna

Cel de-al treilea pas este ancorarea în dimensiunea 5-D. Aceasta există în interiorul nostru și poate fi accesată cu ajutorul meditației. Este o dimensiune în care totul este maleabil, inclusiv timpul. Cel de-al patrulea pas este să îți alegi experiențele Nu uita că, de fiecare dată când mai faci un pas pe scara evoluției, ceva dispare din viața ta. Este vorba de ceva ce nu îți mai este de folos.

Citește și:

Featured foto by sdecoret via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.