Setari Cookie-uri

Patru pași pentru a-ți transforma visele în realitate

Orice vis poate deveni realitatea atunci când vine din inimă și acționezi. Iată patru pași pentru a-ți transforma visele în realitate.

1. Intreabă-te ce ai face dacă nimeni nu te-ar judeca

De multe ori, teama de ce vor spune sau vor face ceilalți ne împiedică să dăm ascultare glasului inimii. Știu autori cu manuscripe valoroase care amână momentul lansării cărții de teama unei recenzii mai puțin favorabile pe Amazon. Este greu să mulțumești pe toată lumea însă atunci când îți urmezi pasiunea și talentul reacția celorlalți nu mai contează atât de mult. Oricum, energia ta îi va molipsi și pe ceilalți și îi va atrage de partea ta.

Citește și:

2. Foloșește afirmațiile pozitive

Combinate cu puterea emoțiilor și o stare de conștiență ridicată, afirmațiile reprezintă un instrument puternic în arsenalelor uneltelor pe care le poți folosi pentru a-ți crea viața pe care ți-o dorești. Poți folosi afirmații gata pregătite (Louise Hay are o mulțime) sau îți poți crea propriile afirmații, potrivite viziunii și scopurilor tale.

Ai grijă să folosești întotdeauna timpul prezent și să te focusezi asuprea rezultatului dorit și nu a problemei, așa cum fac mulți oameni care apoi se miră că nimic nu se schimbă în viața lor.

3. Fii atentă cu timpul tău

Este minunat să ai o viziune și să crezi în tine însă planificarea timpului este la fel de imporantă. Asigură-te că aloci zilnic timp suficient visului tău. Îți poți stabili chiar obiective tangibile și realiste pentru ficare săptămână, lună, an pe care le poți ajusta din mers adaptându-te fluxului vieții.

Citește și:

Nu lasă pe nimeni și nimic să te distragă și să îți redirecționeze energia către lucruri care nu au nici o legătură cu viziunea și visul tău.

4. Inconjoară-te cu oameni potriviți

Se spune că suntem suma celor cinci oameni alături de care ne petrecem cea mai mare parte a timpului. De aceea, este foarte important să te înconjori cu oameni care te inspiră, de la care ai ce învăța și care te susțin.

Mai ales la început, ai nevoie de o companie care te face să ai mai multă încredere în tine și te motivează să îți atingi visul.

Featured foto by pixelrain via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.