Setari Cookie-uri

Beyonce, criticata dur pentru aparitia sa la Super Bowl 2016

Beyonce este din nou in centrul atentiei dupa concertul sustinut la Super Bowl.

Cantareata americana Beyonce a avut o aparitie stralucitoare la gala Super Bowl 2016, eclipsand formatia britanica Coldplay, insa prestatia artistei a fost si criticata, potrivit relatarilor din presa internationala, informeaza Mediafax.

Membrii trupei Coldplay au fost ovationati de-a lungul celor 13 minute de spectacol sustinute in pauza finalei campionatului de fotbal american, care s-a desfasurat pe Levi's Stadium, din orasul Santa Clara din California. In timpul reprezentatiei, Coldplay a cantat o selectie din hiturile formatiei, membrilor trupei britanice alaturandu-li-se, pe scena galei Super Bowl 2016, Bruno Mars si Beyonce, potrivit bbc.co.uk.
Cantareata americana a facut un adevarat spectacol cu noua sa melodie "Formation", cantata in pauza meciului, in timp ce Bruno Mars si Mark Ronson au interpretat "Uptown Funk".

Citește și:

Totodata, unii dintre participantii la spectacol au glumit, spunand ca, asa cum Iisus a pasit pe apa, Beyonce a evitat o cazatura, stabilizandu-se dupa ce era sa se prabuseasca din cauza tocurilor prea inalte pe care le purta.

Pe de alta parte, multi dintre cei care au privit spectacolul au comentat cum Beyonce a folosit show-ul pentru a face o demonstratie referitoare la drepturile persoanelor de culoare. Astfel, dansatoarele sale au fost costumate precum membrii gruparii politice radicale "The Black Panthers" si au format un X in timpul spectacolului, privit ca o trimitere la activistul Malcolm X.

Au existat si critici cu privire la show-ul artistei din timpul cantecului "Formation", din cauza faptului ca videoclipul acestei melodii ar contine un mesaj dur cu trimiteri la politie, potrivit businessinsider.com.

Citește și:

O serie de imagini ale videoclipului respectiv sugereaza mesaje de costientizare a recentelor atacuri violente asupra barbatilor de culoare. Din aceasta cauza, mai multe persoane au cerut boicotarea numarului artistic al lui Beyonce de la Super Bowl.

Pe de alta parte, Beyonce s-a folosit de prilejul spectacolului anual de la Super Bowl pentru a anunta un nou turneu mondial. Deocamdata au fost stabilite date doar pentru spectacolele din SUA.

La gala Super Bowl 2016 a cantat si artista americana Lady Gaga, care a interpretat imnul national al Statelor Unite, inainte de meciul dintre echipele Denver Broncos si Carolina Panthers.

In 2015, cantareata Katy Perry a atras 118,5 milioane de telespectatori nord-americani in fata micilor ecrane, iar show-ul ei a fost cel mai urmarit din istoria galei Super Bowl.

Show-ul din pauza finalei Ligii nationale de fotbal american (NFL) marcheaza adeseori un record de audienta pentru televiziunea americana, iar reclamele difuzate in timpul galei Super Bowl costa pana la 4,5 milioane de dolari pentru 30 de secunde de difuzare.

Citește și:

    Miza este una uriasa si pentru artistii invitati, iar show-ul de la gala Super Bowl a fost asigurat in trecut de nume mari din industria muzicala, precum Michael Jackson, Sting, Paul McCartney, The Rolling Stones, Bruce Springsteen, The Who, Madonna si Beyonce.

    Pentru artistii invitati sa sustina un show la gala Super Bowl, acest spectacol se traduce printr-o crestere spectaculoasa a vanzarilor de discuri.

    foto prima pagina: Instagram

    Vizionare placuta


    Kudika
    9 Februarie 2016
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.