Setari Cookie-uri

Barfele zilei vin de la Ashton Kutcher si Kim Kardashian

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Monica Gabor se destainuie. Vedeta a fost prezenta in emisiunea Cancan Tv, unde a vorbit pentru prima data despre relatia sa cu Mr Pink. Click aici pentru mai multe detalii.

Ellie White a lansat un nou videoclip. Piesa promovata se numeste Sete de noi, iar clipul are la baza o poveste de dragoste complicata. Click aici pentru a vedea videoclipul.

Starurile si sexul. Ce fac vedetele dupa sex? Click aici pentru a afla mai multe detalii.

Un nou trend in machiaj. Sephora propune machiajul HD. Click aici pentru mai multe detalii.

Atentie, forme periculoase la orizont. Coco, sotia lui Ice T, e pe cale sa provoace un val tsunami. Modelul, in varsta de 32 de ani, a fost vazuta de paparazzi in timp ce se scalda in apa oceanului. La dimensiunile sale, e posibil ca oamenii sa fie evacuati pe o raza de 10 km din zona litoralului. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Justin Bieber este in crestere. Micul cantaret a devenit... major (conform legii noastre). Cap de mop a implinit de curand 18 anisori, pe care i-a serbat pe la toate emisiunile posibile. Si pentru ca este un div cu bani, el si-a facut cadou o casa de peste 10 milioane de dolari. Colac peste pupaza, casa ii apartine lui Ashton Kutcher. Poate ca prichindel vrea sa aiba si el noroc la femeile cougar. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Citește și:

Haha, l-am prins. Ashton Kutcher are o noua iubita. Actorul a fost surprins de curand in compania noii sale cuceriri, Lorene Scafaria. Cei doi erau desenati pe fata si, chiar daca au pastrat distanta, radeau cu gura pana la urechi, dand impresia ca sunt foarte fericiti impreuna. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Care este asemanarea dintre Horia Brenciu si o femeie? Aflam asta chiar de la cantaret. „Ceea ce ma leaga de femeie e faptul ca sunt o fecioara. O fecioara mai timida, e adevarat, dar astazi nu e momentul timiditatii. Voi sunteti cerul si voi sunteti norii si voi sunteti soarele si luna, voi sunteti ploaia si curcubeul. Dragele mele, in luna martie va doresc din tot sufletul sa faceti exact ce va spune inima.”, a declarat Horia Brenciu in studioul Magic FM.

Sambata seara, Inna a reusit sa stabileasca un nou record, pagina ei de Facebook ajungand la 5 milioane de fani, mai mult decat numarul de utilizatori de Facebook din Romania (4.4. milioane).

Richie Sambora arata incredibil la 52 de ani. Chitaristul trupei Bon Jovi a fost fotografiat de paparazzi pentru prima data de cand a parasit clinica de reabilitare. Se pare ca barbatii din trupa Bon Jovi au gasit elixirul tineretii. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Cum poti avea un fund cat casa? Si nu exagerez. Doar Kim Kardashian stie! Vedeta a fost vazuta de curand purtand colanti negri, care ii scoateau in evidenta dimensiunile uriase ale posteriorului. Mi se pare mie sau arata nu ciudat, ci oribil? Click aici pentru a vedea fotografiile.

Citește și:

    Featured foto by Tashatuvango via Shutterstock

    Vizionare placuta


    Kudika
    6 Martie 2012
    Echipa Kudika

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.