Setari Cookie-uri

Cel mai ciudat mod de razbunare! Lovitura sub centura pentru o intreaga familie

Ce faci cand simti ca familia pe care o iubesti nu iti impartaseste sentimentele?

Astepti! Pana mori! Si abia apoi te razbuni. Nu imi dau seama daca este vorba despre faptul ca ii era teama de ei sau, din contra, ii iubea prea mult incat sa ii vada tristi cat timp ea mai era in viata – cert este ca o femeie a hotarat sa isi faca fratii si sora de ras in public imediat dupa ce a murit. Asta pentru ca toata lumea sa afle cat de nefericita a fost in timpul vietii.

Soledad Hernandez Rodriguez si-a scris propriul anunt de moarte in ziarul public. Ce a avut femeia de punctat? Ei bine… fiti atenti:

A vrut ca in ultimele sale momente de viata sa isi anunte moartea si sa isi manifeste iertarea fata de cei apropiati, persoane dragi care au abandonat-o in momentele in care ea avea cel mai mult nevoie de ele – fratii sai Juan Hernandez Rodriguez si Manuel Hernandez Rodriguez, dar si fiica sa Maria Soledad Garcia Hernandez – pentru lipsa lor completa de dragoste si sprijin in timpul bolii sale lungi. Corpul a fost ingropat in cimitirul crestin din Estruelas Camarma (Madrid).” – este mesajul cu care Soledad Hernandez Rodriguez si-a anuntat moartea, informeaza Huffingtonpost.es.

Citește și:

Ciudat, nu? Si uite asa si-a facut de ras intreaga familia. Ba chiar si pe ea... pentru ca a tinut mortis sa isi spele rufele murdare in... ziarul local!

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.