Setari Cookie-uri

Foto: Ea este Femeia Anului 2013!

Cea mai tare femeie din 2013.

Cantareata Pink a fost desemnata Femeia Anului 2013, dupa ce artista americana a reusit sa ajunga in acest an pentru prima oara pe primul loc in topul Billboard al albumelor, au anuntat luni reprezentantii acestei prestigioase publicatii muzicale, citati de Reuters, informeaza Mediafax.

Pink, in varsta de 34 de ani, care a irupt pe scena muzicala in 2000, prezentandu-se ca un o artista "antidot" pentru tiparul "fata din vecini" adoptat de tinerele cantarete Britney Spears si Christina Aguilera, si-a lansat cel de-al saselea album din cariera, "The Truth About Love", in septembrie 2012.

Artista americana, al carei nume real este Alecia Moore, a avut mare succes in anul care a trecut cu piese precum "Blow Me (One Last Kiss)", "Try" si "Just Give Me a Reason", un duet cu Nate Ruess, membru al trupei rock Fun., care a ajuns pe primul loc in topul american al single-urilor (Billboard Hot 100).

Citește și:

Foto: Facebook

"A fost un an incredibil si sunt foarte recunoscatoare posturilor de radio care m-au sprijinit, dar si fanilor si prietenilor si tuturor acelor oameni incredibil de talentati cu care am avut norocul sa lucrez la acest album", a declarat artista americana, intr-un comunicat de presa.

Potrivit revistei Billboard, Pink a vandut in cariera ei peste 40 de milioane de albume pe plan mondial si peste 20 de milioane de single-uri in format digital.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.