Setari Cookie-uri

Un nou videoclip de vara de la Boier Bibescu si Alessandra

Boier Bibescu lanseaza single-ul Noi 2, un featuring cu Alessandra.

comunicat de presa:

Dupa ce si-a pus amprenta pe productia de succes “Babylon”, a venit momentul ca Boier Bibescu sa lanseze single-ul si videoclipul “Noi 2”, o piesa in colaborare cu Alessandra.

Clipul ne introduce in starea relaxanta de vara, iar versurile spun povestea unei iubiri puternice, cu toate ca cei doi indragostiti mai au si pareri in contradictoriu.

Boier Bibescu a facut un obicei din a-si produce si compune propriile single-uri, lucrand pentru "Noi 2", alaturi de Alex Velea, Rashid, Sonny Flame, Stoica Mario si Alexandra Stanciu, iar pentru realizarea clipului a facut echipa cu Lucian Iordan si cei de la Frame Killer.

“Vara e timpul perfect pentru piese mai ritmate, vesele, cu un clip colorat, care sa iti induca o stare de bine. Am ales sa fac single-ul in colaborare cu Alessandra pentru ca e o voce fresh in muzica si imi place mult timbrul ei cald”, spune Boier Bibescu despre noua lui piesa.

Citește și:

Anul trecut, artistul a lansat piesele de vara “Imi e dor” si “Stare de Show”, care au strans milioane de vizualizari pe YouTube, iar Alessandra a intrat in atentia publicului prin single-urile “Eres mi vida”, “Adio, da’ ma intorc” si “Khalia”.

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.