Setari Cookie-uri

Pas cu pas: confectioneaza o aplica atractiva

Chiar si lumina artificiala poate crea o atmosfera placuta in orice camera - un exemplu in acest sens este aplica noastra de perete care confera o nota deosebita spatiilor dumneavoastra. Si care, in cele doua compartimente lungi ale sale, pune in scena mici detalii speciale.

Pasul 2

Puneti panoul frontal pe pozitie, pe cel posterior, la fel cum va fi asezat dupa finalizarea lucrarii. Transferati acum cu creionul conturile degajarilor panoului frontal, pe panoul posterior. Luati din nou panoul frontal de pe cel posterior.
Trasati cu creionul cate o linie, atat pe partea posterioara a panoului frontal cat si pe partea anterioara a panoului posterior, la 8 mm sub deschiderile decupate. Repartizati acum pe fiecare dintre aceste patru linii, conform distantelor specificate pe schita noastra, cate cinci gauri, adanci de 10 mm, in care veti fixa ulterior suporturile de margine pentru tabliile de fund din sticla acrilica. Diametrul gaurilor depinde de suporturile de margine utilizate. Atentie: nu gauriti pana dedesubt! Cel mai bine folositi un limitator de reglare a adancimii.

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.