20 de bucatarii moderne

20 de bucatarii moderne
Kudika
18 Ianuarie 2010

Bucataria reprezinta in zilele noastre, cu siguranta, locul in care ne petrecem cel mai mult timp, drept urmare, este foarte important modul in care aceasta arata si trebuie sa fie accesorizata corespunzator. In shoppingul de astazi, va prezentam 20 de modele care se afla in tendintele din acest an, ce prezinta o atentie deosebita acordata detaliilor.

Bucatarie

Pina mango - Jocul reusit al contrastelor si armonia dintre lemnul exotic si eleganta culorii bej confera bucatariei Pina impresia de atemporalitate. Insula din mijlocul bucatariei si corpurile speciale pentru vase decorative sunt o solutie excelenta pentru un spatiu generos. Ritm si perfectiune, linii orizontale si reconfortante sunt caracteristicile care individualizeaza bucataria Pina. Calda, simpla, poate oferi impresia de minimalism, pastrandu-si functionalitatea. Compozitia: Fronturi din MDF infoliat, rafturi si elemente deschise din MDF vopsit in camp electrostatic.
Lansate in februarie 2009, in Slovenia, cele 3 noi culori disponibile pentru gama Pina, alb, mango si salsa, sustin elementele minimaliste ale acestui model, indulcindu-l prin nuantele calde de lemn. Totul pentru o persoana pretentioasa, care apreciaza liniile simple, dar doreste, in acelasi timp, caldura unui camin. Compozitia: Fronturi din MDF infoliat, rafturi si elemente deschise in MDF vopsit in camp electrostatic.
SVEA

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri