Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba
Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Pasul 3

Pachetul dumneavoastra de leduri luminoase ar trebui sa fie insotit de o schema de montaj. Urmati aceasta schema si treceti toate cablurile in mod corect prin capetele tubului si prin gaurile pentru leduri. Lasati o lungime suficienta a cablurilor astfel incat sa poata fi cositorite usor in afara tubului. Lungimea excedentara care va permite sa cositoriti conexiunile in afara tubului poate fi impinsa inapoi in tub dupa ce manunchiul de cabluri a fost cositorit si izolat. Realizati cablajul si apoi luati unealta Dremel VersaTip cu capul de lipire 201 si cositoriti conexiunile la pachetul de baterii, intrerupator si rezistentele de la alimentarea ledurilor.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Noi am alimentat doua circuite separate de alimentare de la polul pozitiv al bateriei prin intermediul a trei rezistente R2 pe fiecare, in paralel pentru cele doua perechi separate de leduri care sunt in serie: A, K, A, K. Apoi de la fiecare pereche de leduri am mers la polul negativ al bateriei prin intermediul intrerupatorului. Dupa ce am facut acest lucru, am izolat toate partile manunchiului de cabluri si piciorusele expuse ale ledurilor. Dupa finalizarea circuitului, inainte de a monta lampa, testati-l pentru a vedea daca totul functioneaza corect. Introduceti apoi ledurile in soclurile lor si introduceti toate cablurile inapoi in tub, avand grija sa nu deteriorati nicio izolatie a manunchiului de cabluri. Acum impingeti soclurile ledurilor in orificii.

Sfat: Daca nu va simtiti in masura sa executati acest pas, solicitati unui electrician sa va verifice cablajul sau rugati-l sa realizeze cablajul lampii.

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: