Setari Cookie-uri

Stiluri decorative si culori in tendinte

Printre cele mai utilizate stiluri decorative in Europa gasim stilul contemporan, modern, minimalist si clasic. In ultimii ani, stilul clasic reinterpretat a avut o evolutie uimitoare, regasind in multe locuinte elemente din acest stil foarte elegant.

Stilul clasic reinterpretat

Stilul clasic reinterpretat este un stil actual, fiind foarte intalnit in interioarele realizate in ultimii ani. Eleganta, rafinamentul, formele clasice readuse intr-o noua abordare sunt elemente care au inceput sa redefineasca interioarele romanilor.
Pentru un interior clasic reinterpretat, mixul de vechi si nou este esential. Elementele pastreaza structura formelor clasice, vechi, actualizate prin detalii modern, creand o fuziune perfecta intre vechi si nou.
Finisajele sunt, de asemenea, descoperite intr-o noua abordare, datorita tehnologiei moderne, fiind pictate sau lacuite in culori inovatoare, patinate sau serigrafiate.
Putem opta si pentru piese de mobilier cu finisaje realizate din foite aurite sau argintate, atat timp cat piesa va fi punctul central al interiorului, fiind completata de elemente si culori neutre.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.