Setari Cookie-uri

Stiluri decorative in tendinte 2015

Fiecare an a adus multe noutati in amenajari si 2015 nu este departe de a pastra acest trend. Se anunta un an contrastant cand vine vorba despre designul de interior si nu ne referim (neaparat) la contraste puternice de culori, ci la mixul de stiluri, culori si tonuri, materiale si texturi.

Eco friendly

Cu siguranta, 2015 se anunta un an in care se va pune foarte mult accent pe produse eco, dar si pe piese cu functii multiple. Spatiile interioare verzi vor fi la mare cautare in noul an. Placajele ceramice cu muschi natural, ce pot transforma un perete intr-o adevarata gradina verticala, dar si folosirea plantele de interior cu volume mari ca decoratiuni interioare, vor oferi oricarui interior caldura si naturalete.
Suprafetele vitrate mari vor fi un must al noilor locuite proiectate. Luminozitatea si caldura data de ferestrele de mari dimensiuni vor transforma locuinta intr-un spatiu relaxant si plin de viata.
Alegerea materialelor de finisaj si a pieselor de mobilier realizate din materiale ecologice vor fi de asemenea un aspect important in realizarea unui interior eco-fiendly.

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.