Setari Cookie-uri

Ingrijirea parului in stil eco

Primavara ne indeamna sa fim mereu frumoase si ingrijite si, mai ales, sa ne regeneram parul, supus unor factori de stres majori in timpul iernii, precum gerul, schimbarile bruste de temperatura sau aerul uscat din interior. Astazi iti propunem produse eco pentru ingrijirea parului, bogate in substante naturale, ce-ti vor face parul sa straluceasca de sanatate in aceasta primavara! Un articol de Raluca Mateescu

Cine a spus ca sapunul eco nu poate face minuni pentru parul tau, in special daca este scurt? Incearca un sapun natural cu rozmarin, ce-ti va revigora podoaba capilara!
Sapun cu Rozmarin Trevarno Skincare - 75 gr, 14 lei.
Sampon si sapun in acelasi timp, 100% natural. Poate fi folosit atat pentru corp cat si pentru par, iar rozmarinul are efect revigorant asupra parului.
Certificat de Organic Farmers and Growers Association, Marea Britanie. Ingrediente: ulei de masline, uleiuri esentaiale de lavanda, rozmarin si arbore de ceai, pudra de salvie, cimbru si rozmarin, uleiuri saponificate de palmier, cocos si masline, unt de cacao saponificat.
Produsul este disponibil la BioBeauty.ro!

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.