Setari Cookie-uri

Ingrijirea parului in stil eco

Primavara ne indeamna sa fim mereu frumoase si ingrijite si, mai ales, sa ne regeneram parul, supus unor factori de stres majori in timpul iernii, precum gerul, schimbarile bruste de temperatura sau aerul uscat din interior. Astazi iti propunem produse eco pentru ingrijirea parului, bogate in substante naturale, ce-ti vor face parul sa straluceasca de sanatate in aceasta primavara! Un articol de Raluca Mateescu

Tot in magazinele Lush am descoperit o masca hidratanta pentru parul rebel, cu henna, ulei de ylang-ylang si iasomie - pun pariu ca si parfumul acestei masti este delicios!
Masca hidratanta pentru par Jasmin and Henna Fluff-Eaze - 220 gr, 58,80 lei. A fost conceputa pentru a aranja cu usurinta parul rebel si imposibil de stapanit. Contine ulei de canepa bogat in aminoacizi, ylang-ylang pentru stralucire si rezistenta firului de par si henna pentru nuantarea culorii si volum. Se aplica pe parul uscat, inainte de spalare, se lasa sa actioneze 20 min si apoi se utilizeaza sampon si balsam in mod normal.
Produsul este disponibil in magazinele Lush.

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.