Setari Cookie-uri

9 idei eco si naturale

Natural, ecologic si echilibrat: iata care sunt caracteristicile trend-ului bio, in toate domeniile vietii moderne, de la infrumusetarea pielii pana la locuinte armonioase.

Panasonic va inaugura in luna aprilie proiectul Casa ideilor ecologice, un showroom ce va deveni functional in cadrul Panasonic Center din Tokyo. Casa va reuni ultimele tehnologii dezvoltate de Panasonic pentru economisirea, crearea si stocarea energiei si va demonstra cum se poate obtine un stil de viata “verde”, cu emisii zero de dioxid de carbon, doar prin utilizarea elementelor naturale precum vantul, lumina solara, apa si caldura.
Casa ideilor ecologice simuleaza o locuinta ce ar putea deveni un standard peste 3-5 ani, in viziunea Panasonic, locuinta care prezinta urmatoarele doua caracteristici esentiale:
- Produce zero emisii de dioxid de carbon prin integrarea unor echipamente cu eficienta energetica ridicata, fabricate dupa cele mai noi tehnologii din domeniu, inclusiv panouri solare si baterii reincarcabile care sa poata economisi, crea si stoca energia intr-un mod optim.
- Este construita in stil arhitectonic japonez ceea ce ii confera un grad de confort si eficienta energetica optima in toate cele patru anotimpuri ale anului.
Casa ideilor ecologice va fi deschisa publicului larg la fiecare sfarsit de saptamana si in timpul sarbatorilor legale, incepand cu data de 18 aprilie 2009. Locatie: 2-5-18 Ariake, Koto-ku, Tokyo (in cadrul Panasonic Center Tokyo)

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.