Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Autor: Haruki Murakami
Editura: Polirom
Colectie: TOP 10+
Pret: 16,95 ron
Traducere din limba japoneza si note de Angela Hondru

Romanul Padurea norvegiana, care-si imprumuta titlul de la un hit al formatiei Beatles, Norwegian Wood, are ca fond atmosfera social-politica agitata a anilor '60. Naratiunea opune acestui laitmotiv dur momente de o intimitate emotionala rascolitoare. Povestea lui Toru Watanabe urmareste firul implicatiilor psihologice nascute din dragostea imposibila pentru iubita priete-nului mort. Totul se petrece pe fundalul unor episoade marcate la tot pasul de scene erotice in camere sordi-de de camin studentesc, de afise si discuri cu Jim Morrison, Miles Davis sau Bach, de lecturi din clasicii literaturii universale.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Haruki Murakami (n. 1949, Kyoto), unul dintre cei mai populari scriitori japonezi moderni. Primul sau roman, „Sa ascultam vintul” (1979), i-a adus premiul literar Gunzo, iar pentru romanele „Automatul 1973” (1980) si „In cautarea oii fantastice” (1982), care formeaza impreuna cu primul „Trilogia Sobolanului”, primeste premiul literar Noma. In noua serie de autor „Haruki Murakami” au aparut: La sud de granita, la vest de soare, Cronica pasarii-arc (2004), Padurea norvegiana (2004), Iubita mea, Sputnik (2004), In cautarea oii fantastice (2005), La capatul lumii si in tara aspra a minunilor (2005), Elefantul a disparut (2005), Dupa cutremur (2006), Kafka pe malul marii (2006), Dans dans dans (2006), In noapte (2007), Salcia oarba, fata adormita (2007) si Underground. Atentatul de la Tokio si spiritul japonez (2008).

Padurea norvegiana a fost recent ecranizata de regizorul Tran Anh Hung, nominalizat la Oscar, cu o coloana sonora originala creata de Jonny Greenwood, nominalizat la premiile Grammy si BAFTA. Filmul Norwegian Wood a intrat in selectia oficiala a Festivalelor de la Cannes, Toronto si Dubai.

Mai jos, trailerul oficial Norwegian Wood:

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.


Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: