Setari Cookie-uri

8 carti erotice pentru nopti pasionale

Weekend-ul acesta este despre dragoste si pasiune. Este despre atingeri si sarutari, despre fantezii si satisfactii, despre carti captivante care ne tin prizonieri intr-o lume cu oameni straini, dar in care ne regasim atat de mult incat ne sperie. Sunt acele carti care ne fac sa rosim, dar care spun negru pe alb ce simtim, ce gandim si ce nu avem curaj sa rostim cu voce tare. Avem o lista de povesti erotice pe care vei vrea sa le citesti fara interupere, care te vor intimida si te vor face sa simti fiori de placere.

Jenny Han: Tuturor baietilor pe care i-am iubit

Jenny Han: Tuturor baietilor pe care i-am iubit

Ti-ai inchipuit cum ar fi ca toti barbatii de care te-ai indragostit vreodata sa afle ce-ai simtit pentru ei... in acelasi timp? Lara Jean, personajul principal al cartii, pastreaza intr-o cutie cateva scrisori de dragoste pe care nu a avut niciodata curajul sa le trimita celor carora le erau destinate. Pana intr-o zi, cand cineva le expedieaza, iar lumea pe care Lara o tinea bine ascunsa scapa de sub control.

"Nu sunt scrisori de dragoste in toata puterea cuvantului. Scrisorile mele sunt pentru momentul in care nu vreau sa mai fiu indragostita. Sunt de ramas-bun. Pentru ca, dupa ce imi termin scrisoarea, nu mai sunt consumata de propria dragoste, care devoreaza totul".

Tuturor baietilor pe care i-am iubit este disponibila pe libris.ro
Pret: 29.3 Lei

Citește și:

foto front page: pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.