Lansare Harry Potter

Lansare Harry Potter
Kudika
6 Iulie 2007

In noaptea de vineri spre sambata, 20-21 iulie, la ora 02:01, Librariile Carturesti impreuna cu Nautilus lanseaza simultan in Bucuresti, Timisoara si Iasi cel de-al VII-lea si ultimul volum din seria de romane pentru copii semnate de J.K. Rowling, intitulat Harry Potter and the Deathly Hallows.

In noaptea de vineri spre sambt, 20-21 iulie, la ora 02:01, Librriile Crtureti impreun cu Nautilus lanseaz simultan in Bucureti, Timioara i Iai cel de-al VII-lea i ultimul volum din seria de romane pentru copii semnate de J.K. Rowling, intitulat Harry Potter and the Deathly Hallows.

Strada Arthur Verona i intrrile de onoare ale Iulius Mall din Timioara i Iai vor gzdui trei coli de magie care se vor intrece in miestrie i vrji timp de patru ore in ateptarea momentului magic reprezentat de deschiderea cuferelor cu cri. Animaie, numere de iluzionism, baghete i accesorii magice, suc de dovleac, cri de vrji, muzica sferelor, animale fantastice, bomboane cu toate aromele, acestea i inc multe alte vrji benefice pe care Crtureti le-a invat inc de acum doi ani, se vor gsi in cele trei orae vrjitoreti (Bucureti, Iai i Timioara), in noaptea de vineri spre sambt, 20-21 iulie.

Intamplrile cel puin neobinuite care se vor petrece in acea noapte sunt inute cu dificultate in Cufrul cu Vrji de la Crtureti, magicienii notri iscusind o vraj de protecie foarte puternic impotriva magiei negre i a oricrui alt element care ar putea pune in pericol lansarea ultimului volum care povestete aventurile lui Harry Potter.

i fiindc dorim s descoperim noi vrjitori care s duc mai departe faptele bune ale lui Harry, am ticluit o nemaiintalnit coal de magie, la care poi da examen de admitere cu ajutorul Voucherului Magic. Astfel, cei care ii rezerv cartea din timp la Crtureti pot alege in care cetate a colii de Magie s fie admii (in Bucureti, in Iai sau Timioara). Ba mai mult, pot participa la cursurile de iniiere in magie conduse de ctre Vrjitorii de rang superior pe care i-am descoperit in fiecare dintre aceste ceti, dup o lung cutare plin de primejdii.

Ucenicii vor cpta bagheta, mtura i pelerina lor de vrjitori; iar cei care se dovedesc vrednici, depind incercrile iniiatice la care vor fi supui, vor primi inalta distincie i responsabilitate de Ucenic Vrjitor. Vor avea in grij cheile de la Cufrul cu Vrji i, alturi de Vrjitori Profesioniti din alte peste 120 de ri, buna desfurare a spectacolului care precede lansarea oficial a crii.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.