Saptamana Artei 2009

Saptamana Artei 2009
Kudika
12 Noiembrie 2009

Intre 12-17 octombrie 2009 s-a tinut in Tashkent marele evenimentul anual de cultura, arta si moda, Art Week Style.Uz 2009. Fidel traditiei, festivalul Art Week Style a combinat expozitii si prezentari, competitii ale designerilor tineri si ale fotografilor, Festivalul National de Imbracaminte (National Dress Festival), prezentari ale stilistilor locali si internationali, seminarii de lucru tinute de profesionisti din domeniul artei si culturii, concerte de caritate si petreceri insufletite de vedete internationale.

PREZENTAREA COLECTIEI DE BIJUTERII GULIBRAND
Aceasta a reprezentat, cu siguranta, prezentarea cea mai stilata a Saptamanii. Brandul GULI, initiat de Gulnara Karimova, inseamna bijuterii uimitoare in care motivele traditionale se amesteca cu cele moderne, cu pietre pretioase si semi-pretioase si metale nobile. Noua colectie “GULI pentru Chopard” a fost creata anul acesta in colaborare cu Chopard si introdusa in expozitia internationala BaselWorld-2009 din Elvetia. Toate fondurile obtinute in urma vanzarii pieselor din colectie au fost directionate catre sprijinirea tinerelor talente, castigatorii Festivalului Yangi Avlod (Noua Generatie), eveniment ce se tine cu sprijinul UNICEF.
Foto: Capturi de la prezentarea de moda a Soniei Rykiel din cadrul Saptamanei de Arta 2009 realizate de Yves Forestier/Yves Forestier/Getty Images For Style.UZ

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri