Saptamana Artei 2009

Saptamana Artei 2009
Kudika
12 Noiembrie 2009

Intre 12-17 octombrie 2009 s-a tinut in Tashkent marele evenimentul anual de cultura, arta si moda, Art Week Style.Uz 2009. Fidel traditiei, festivalul Art Week Style a combinat expozitii si prezentari, competitii ale designerilor tineri si ale fotografilor, Festivalul National de Imbracaminte (National Dress Festival), prezentari ale stilistilor locali si internationali, seminarii de lucru tinute de profesionisti din domeniul artei si culturii, concerte de caritate si petreceri insufletite de vedete internationale.

CONCERTE SI AFTER PARTY-URI
Cum nu poate trece o zi fara muzica- moderna, trendy si binecunoscuta, fiecare zi a Saptamanii a culminat cu cate o petrecere in unul dintre faimoasele cluburi ale capitalei. Maratonul petrecerilor a inceput cu Parada celor mai buni DJ din Tashkent, urmata de DJ Piligrim si DJ Yves Larock. Petrecerea Podium Italy Boutique a prezentat alaturi de muzica si o noua colectie de moda. Festivalul a fost incheiat un un concert eveniment Sting sustinut in cadrul Operei de Stat si Teatrului Balet din Tashkent.
Foto: Capturi de la prezentarea de moda Dom Stilya din cadrul Saptamanei de Arta 2009 realizate de Yves Forestier/Yves Forestier/Getty Images For Style.UZ

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri