Saptamana Artei 2009

Saptamana Artei 2009
Kudika
12 Noiembrie 2009

Intre 12-17 octombrie 2009 s-a tinut in Tashkent marele evenimentul anual de cultura, arta si moda, Art Week Style.Uz 2009. Fidel traditiei, festivalul Art Week Style a combinat expozitii si prezentari, competitii ale designerilor tineri si ale fotografilor, Festivalul National de Imbracaminte (National Dress Festival), prezentari ale stilistilor locali si internationali, seminarii de lucru tinute de profesionisti din domeniul artei si culturii, concerte de caritate si petreceri insufletite de vedete internationale.

Dintre evenimentele prezente in cadrul festivalului mai putem enumera Bienala de Arta Contemporana (ce a adunat nume nationale si internationale din domeniul fotografiei, graficii, criticilor de arta etc.), o zi dedicata gastronomiei (degustari, prezentari, recenzii ale celor mai cunoscute restaurante din Tashkent) dar si work-shop-uri sustinute de Carmel Kelly si Sarah Atkinson, specialisti in bazele artei si designului in cadrul London College of Fashion si de designerii britanici Basso&Brooke.
Foto: Capturi de la prezentarea de moda Dom Stilya din cadrul Saptamanei de Arta 2009 realizate de Yves Forestier/Yves Forestier/Getty Images For Style.UZ

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri