Setari Cookie-uri

Adio, dar ramai cu bine! In sfarsit LIBERA pentru IUBIRE!

De multe ori ni se intampla sa ramanem agatati de ceea ce s-a petrecut intr-o situatie, cu o persoana, fiind neputinciosi in a scapa de sentimentele de frustrare, manie, parere de rau. Si pe masura ce ne gandim la acele lucruri cu regret, aceste sentimente neplacute se amplifica din ce in ce mai mult, fiindu-ne foarte greu sa mergem inainte.

De multe ori ni se intampla sa ramanem “agatati” de ceea ce s-a petrecut intr-o situatie, cu o persoana, fiind neputinciosi in a scapa de sentimentele de frustrare, manie, parere de rau. Si pe masura ce ne gandim la acele lucruri cu regret, aceste sentimente neplacute se amplifica din ce in ce mai mult, fiindu-ne foarte greu sa mergem inainte.

Daca traiesti o astfel de experienta stiu ca iti doresti sa fii libera, am patit-o si eu :). Am tot incercat sa gasesc o solutie, iar dupa multe experimente am reusit sa gasesc o metoda eficienta care a ajutat foarte multe persoane. Iata despre ce este vorba:

Incearca sa te gandesti la acel moment din viata ta in care ai simtit starea de manie de care vrei sa te debarasezi. Spune-i acelei persoane de ce esti atat de suparata pe ea si fii curajoasa in a-ti arata adevaratele sentimente. Gandeste-te ca totul se petrece in imaginatia ta, asa ca nu ai de ce sa-ti fie frica!

Sunt suparata... Ma simt ranita... Mi-e frica...

Lasa emotiile sa iasa la suprafata deoarece astfel le eliberezi din mintea, din sufletul tau si faci loc altor sentimente, de preferat pozitive. Daca te ajuta, te poti razbuna pe o perna :)

Dupa ce ti-ai exprimat foarte clar si in detaliu mania impotriva persoanei respective, fa tot ce poti pentru a o ierta. Stiu ca este foarte greu! Dar prin iertare vei deveni libera si iti recomand sa faci acest lucru deoarece este doar in beneficiul tau.

Daca nu poti ierta persoana, atunci este degeaba, nu va avea nici un efect pozitiv asupra ta.

Ii pot spune ceva de genul:

“Ok, gata, s-a terminat, mi-a ajuns. Ce s-a intamplat a ramas in trecutul meu. Nu sunt de acord cu actiunea ta, dar imi dau seama ca ai facut asa cum ti s-a parut cel mai bine, tinand cont de nivelul tau de intelegere si cunoasterea ta de atunci. Pentru mine acest capitol este incheiat. Te eliberez si ma detasez de tine. Acum esti liber si la fel sunt si eu.”

Apoi transmite-i celeilalte persoane iubirea ta si incearca sa constientizezi, sa simti armonia care isi face loc incet-incet intre voi.

Poate ca mania pe care o simti are rolul de a-ti atrage atentia ca ai o deficienta in a comunica suficient de bine cu ceilalti oameni...???!!! Daca acesta este cazul, incepe sa-ti imbunatatesti aceasta calitate. Uite cum mania te poate ajuta sa te cunosti, sa te dezvolti :)

Este uimitor cat de multi oameni se simt ca si cum ar fi scapat de o povara foarte grea. Eliberarea maniei, ca de altfel a oricarui alt sentiment care ne apasa, lasa un mare gol in inima care poate fi umplut cu iubire.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.