Setari Cookie-uri

Sacoul cu imprimeu: tinuta office pentru vara iese in evidenta!

Imprimeurile din acest sezon sunt complexe si nu putine. Se poarta in primavara-vara 2017 imprimeul geometric - dungi, buline, romburi, picatele – printurile abstracte – curbele, grafismele – pattern-urile Boho, cu tenta etnica, logo-urile la limita dintre Pop-Art si kitsch, carourile si motivele florale si vegetale – de toate felurile: de la redare naturala la simboluri, tuse de culoare, pana la imprimeurile Baroce, cu broderii si aplcatii opulente, si pana la desenele boeme, cu flori mici si multe.

Desigur poti purta imprimeuri de orice fel la o tinuta casual sau sport. Sau pentru un stil elegant, de ocazie. Dar cum sa porti printurile la birou, asa incat sa te incadrezi in dress-code-ul office dar sa iti scoti si tinuta din monotonie?

O solutie la indemana, si avantajoasa, mai ales, daca nu esti tocmai indrazneata sau daca eticheta vestimentara la locul de munca este stricta, este sa porti accesorii cu imprimeu sau motive aplicate. O pereche de pantofi cu toc in dungi. Sau o geanta de mana in carouri. Ori poate o esarfa cu flori.

Insa, daca vrei sa fii cu adevarat curajoasa, alege sa porti o piesa vestimentara principala, cu imprimeu! Ce zici de un sacou cu imprimeu? Iata cum tinuta office pentru vara poate fi sobra si in acelasi timp chic!

Sacoul cu imprimeu geometric

Sacoul cu imprimeu geometric este poate cel mai aproape de tinuta office. De dress-code-ul sobru. Pana la urma un sacou in dungi subtiri s-a mai vazut! Dar provocarea vine in acest sezon cu imprimeul cu dungi groase. Si mai ales, in toate directiile.

Citește și:

Un sacou cu dungi orizontale, verticale si oblice nu doar ca are nevoie de o tinuta office neutra pe dedesubt dar are si un efect de remodelare a siluetei. Cel putin vizual. Si asta pentru ca “sparge” formele. Alege mici tonuri de culoare pentru acest model de sacou office: poate o pereche de pantofi cu toc nude sau o camasa colorata.

Vorbeam mai sus de buline si picatele si da, un sacou cu buline sau un blazer cu picatele poate fi exact ceea ce tinuta business are nevoie. Se poarta mult imprimeul negru sau bleumarin cu buline sau picatele albe, insa si varianta in oglinda – alb cu buline negre este in trend. Foarte important cand alegi sacoul office cu imprimeu in buline: alege motive mici.

Sacoul cu imprimeu geometric

Si mai multe modele de sacouri office in dungi si buline

Sacoul cu pattern abstract

Imprimeurile abstracte din acest sezon au combinat culori tari – violet, galben-mustar, ocru, mici tuse de nude, verde, rosu, albastru – dar pentru ca vorbim despre alegerea unui sacou cu imprimeu pentru tinuta office, te sfatuiesc sa optezi pentru tonuri neutre.

Citește și:

Alb-negru este intotdeauna un imprimeu clasic, fie si la motive abstracte. Se poarta in primavara-vara 2017 printurile abstracte sinusoidale – curbe ce se intrepatrund, tuse de culoare rotunde, soft. Deci, macar zig-zagurile sau imprimeurile frante aglomerate nu-ti vor da de furca!

Daca alegi sa porti sacouri cu imprimeu abstract la job, tine minte ca ai nevoie in completare de accesorii si piese vestimentare clasice, neutre. Sfatul meu: indiferent de tonurile alese, opteaza pentru pantofi negri cu toc si o rochie conica, midi, tot neagra. Lasa imprimeul sa domine tinuta, in contrast.

Sacoul cu pattern abstract

Decopera mai multe modele de sacouri de purtat la birou

Sacoul cu motive florale

Imprimeul floral este cel mai prezent in colectiile de moda de primavara-vara 2017. Se poarta flori mari, imprastiate in modele aerisite. Se poarta flori mici, usor retro, ce te duc cu gandul la tinute Boho. Se poarta motivele vegetale – frunze, vrejuri, carcei, petale, sepale si orice alt element ti-l mai amintesti de la botanica.

Citește și:

Poate cea mai chic varianta de sacou cu imprimeu floral este modelul ce imbina printul cu broderia sau aplicatiile florale. Intrucat este deja un model aglomerat, ce poate crea probleme la locul de munca, te sfatuim sa-l alegi doar daca dress-code-ul iti permite. Poarta-l cu pantaloni largi sau dimpotriva cu pantaloni la dunga pana deasupra gleznei.

Poti alege si sacou cu imprimeu cu flori si elemente vegetale mici, pe intreaga suprafata. Alege o croiala lejera, de inspiratie masculina – poate un model tip blazer. Adauga acest gen de sacou larg la tinute office cu pantaloni si pantofi cu toc sau pantofi Oxford.

Daca alegi pentru outfit-ul office un stil mai relaxat, aproape de casual, alege un model de sacou cu flori mari. Fie reprezentate simbolic, schitate, fie aproape de natural. Adauga o camasa alba, fluida si o fusta conica sau o pereche de pantaloni tip culottes (fusta-pantaloni). Completeaza look-ul office-casual cu pantofi cu toc gros.

Citește și:

Sacoul cu motive florale

Fii feminina si eleganta cu un sacou cu imprimeu floral

Este evident ca acest sezon a venit ca sa te faca mai curajoasa. Ca sa te ajute sa iesi in evidenta. Sa uiti de monotonie, fie si la birou! Asa ca profita de toate articolele vestimentare cu imprimeu si alege un stil business elegant, sobru dar plin de imaginatie si de culoare.

Alege un sacou cu imprimeu si pentru ca, la o adica, il poti da jos la birou si purta apoi daca iesi in oras sau mergi la un eveniment, un film, o piesa de teatru sau o intalnire ori petrecere!

Sursa foto front pageAllef Vinicius - Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.