Setari Cookie-uri
Acest articol nu este publicat. Este in modul Preview.

Rochia-tunica: varianta ideala de purtat in concediu!

Un mini-concediu s-a dus, sub forma unui city-break. Urmeaza acela in care ma voi bronza la soare. Si voi explora plaje, insa mai mult pe ideea de relaxare, ca sa nu-i spun “lene”. Asa ca, am gasit varianta ideala de “compromis” confortabil si sexy: rochia tunica!

Si pentru ca nu este o varianta costisitoare, si pentru ca este atat de versatila, am ales cateva modele de tunici din care sa imi aleg un model (sigur, mai multe!) pe care sa-l etalez frumos in vacanta.

Fiindca sunt fata desteapta si imi place sa cumpar inteligent, am ales tunici ce pot fi asortate atat ca rochii, cat si ca bluze mai lungi. Si am ales modele ce pot fi la fel de bine purtate si dupa ce concediul se va termina.

Rochia tunica cu imprimeu Boho-exotic e in trend

Nu poti spune rochie tunica fara sa spui stil Boho. Rochia tunica cu imprimeu Boho poate fi atat cu motive florale stilizate, fie cu pattern exotic, fie cu broderii ce amintesc de tesaturile etnice.

O rochie tunica etno poate fi purtata cu sandale cu platforma. Rochia tunica cu imprimeu floral arata fabulos cu stiletto sau pantofi cu toc jos. Iar tunica de tip caftan cu motive florale exotice arata fabulos cu hot pants din denim si sandale cu multe barete.

Citește și:

Poarta o tunica in stil Boho in vara asta

Vezi modele de tunica in stil Boho

Alege rochia tunica din tesatura naturala pentru zilele fierbinti

Iata varianta perfecta de rochie tunica de concediu: tunica din material natural. Tesaturile naturale precum bumbacul, inul, lana subtire, sunt perfecte pentru zilele caniculare.

Tunica tip camasa poate fi purtata ca rochie cu papuci si atat sau cu pantaloni scurti ori blugi. Rochia tunica cu maneci clopot este varianta perfecta de purtat seara, iar tunica flu-flu poate fi atat o varianta de purtat pe deasupra costumului de baie, la plaja, cat si o varianta de asortat la un restaurant in concediu.

Rochiile din texturi naturale sunt atat de racoroase!

Vezi rochii in texturi naturale!

Rochia tunica poate fi purtata si in tinuta de seara

Si daca tot am ales cateva modele de tunici versatile, am completat lista si cu modele de rochii de vara ce pot fi purtate si seara, dupa concediu, la birou sau in tinute casual, de oras.

Citește și:

Rochia tunica tip military e perfecta cu pantofi cu toc stiletto la birou si in concediu cu sandale. Tunica din denim e numai buna de purtat alaturi de pantofi sport ori espadrile, iar rochia tunica eleganta se asorteaza cu sandale cu toc.

Rochie tunica si la tinuta eleganta

Modele de tunica potrivite si in tinute elegante

Acum ca am stabilit si ce luam in valiza de concediu – vreo 10 rochii-tunica sunt suficiente, zic! – ramane sa va urez vacanta frumoasa! Si daca ati fost deja, puteti oricand sa purtati aceste modele in oras, la ocazii sau chiar la job.

Sursa foto front page – Alex Sheldon/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.