Setari Cookie-uri

Coliere cu pietre prețioase purtate cu haine casual: aceasta e moda sezonului!

Designerii acestui sezon au mers mult pe contraste. Iar contrastul de stiluri este unul dintre cele mai ofertante. Așa cum se poartă rochiile romantice, din materiale fine, vaporoase, cu bocanci și geci de piele grunge, așa se poartă și coliere cu pietre prețioase cu haine casual!

Opulența juxtapusă în contrast cu stilul effortless, caracteristice acestui sezon, a mai ”născut” un hibrid tare interesant când vine vorba de vestimentație. Vorbesc despre purtarea de coliere cu pietre prețioase cu haine casual. Dacă vrei, este ca și cum creatorii de modă nu s-au înduplecat să lase femeile să iasă din casă doar în blugi și un tricou! Chiar și celui mai banal, monoton, basic, simplu sau minimalist outfit designerii i-au propus un accesoriu statement care să nu lase ținuta să devină fadă, ștearsă.

Așa că s-au propus multe coliere statement cu haine de zi, în colecțiile de pe catwalk! S-au propus coliere masive, prețioase, cu blugi, pantaloni din piele, rochii din jerseu, stofe și materiale cadrilate, falduri pline, mătăsoase, rochii vaporoase, rochii din tulle, cardigane și pulovere oversize pufoase, cămăși cu gulere și mâneci interesante, bocanci, pantofi stiletto, cizme lungi peste coapse, sacouri și pantaloni în stil androgin, fuste plisate sau texturi metalice, lucioase.

Citește și:

coliere statement romantice cu pietre Vezi selecția noastră de coliere cu pietre

Se poartă coliere prețioase la ținute de zi, la cele casual, sport, dar și la cele office! Și despre toate variantele vorbim mai jos. Așadar, iată cum alegi să porți coliere cu pietre prețioase cu haine casual și office, în orice caz destinate ținutelor de zi.

Bjuteriile masive, opulente, prețioase se poartă în acest sezon

Ce înseamnă mai exact asortarea de coliere cu pietre prețioase cu haine casual? Mai întâi să vorbim despre ce fel de coliere masive, statement au propus creatorii de modă pentru 2018-2019.

Fie că vorbim despre pietre prețioase (cristale, perle, Swarovski, ștrasuri, pietre) fie că vorbim despre colierele cu detalii și decorațiuni metalice opulente, un lucru e clar: se poartă masiv, se poartă ”in your face”, se poartă bling-bling, se poartă zale cât mai mari, pandantive cât mai masive, mixuri de pietre și străluciri cât mai vizibile și motive care mai de care mai diverse.

Citește și:

Vezi aici coliere statement la preț mic

Vezi aici coliere statement la preț mic

În plus, nu puteam vorbi despre cum porți coliere statement cu haine de zi fără să menționez și aplicațiile din textil, piele, pene, franjuri, dantelă, broderie, pe care creatorii de modă le-au ales pentru bijuterii.

Pentru că da, se poartă coliere prețioase la ținute de zi, dar se poartă și variante de coliere cu inserții urbane, hippie, punk sau boho, la aceleași outfit-uri! Gama este variată și, cu puțină atenție, nu prea ai cum să dai greș! Așadar, citește cum asortezi coliere cu pietre prețioase cu haine casual, conform trendurilor!

Poartă coliere cu pietre prețioase cu haine casual de blană și vei ieși în evidență

Practic, cu cât este mai mare contrastul, cu cât sunt mai eclectice combinațiile, cu atât ești mai cool! Iar asta se vede și la contrastele de stiluri: bijuterii prețioase versus haine de zi, casual. Cum au propus designerii asortarea de coliere cu pietre prețioase cu haine casual?

Citește și:

Giambattista Valli îți propune să asortezi coliere șiraguri, cu lanțuri lungi și groase, cu pandantive mari (cu motive vegetale, florale), alături de rochii maxi, până în pământ și cojoace maxi din blană, într-un look monahal-sofisticat.

cum se poartă hainele de blană cu coliere statement cu pietre prețioase

Desoperă cum se poartă hainele de blană de aici

La Dolce & Gabbana, asortarea de coliere statement cu haine de zi este mai aproape de moda anilor 80-90 și de kitsch-ul acelei perioade. De fapt, acea perioadă este filtrată prin moda actuală, în care modele vestimentare sunt surorile Kardashian, Nicky Minaj sau Ariana Grande. Așa că modelele au defilat în pantaloni din satin, cu talia înaltă, fucshia, asortați cu ciorapi-plasă, bustiere cu paiete, tot fuchsia, ochelari de soare cu rame cat-eye exagerate, cercei masivi și stilleto.

Citește și:

Tot italienii au mixat coliere cu pietre prețioase cu haine casual, mai exact coliere cu lanț și crucifix bătute în pietre alături de treninguri din paiete și pantofi sport. Un pic trashy, dar de-a dreptul spectaculos!

De la trashy trecem la elegant și la propunerile Toga de coliere prețioase la ținute de zi. Designerii casei de modă au propus coliere la baza gâtului, groase, cu aglomerare de pietre, alături de colier cu lanț și pandantiv cu piatră mare, cu helancă și fustă midi cu șliț pe picior. Totul completat de escarpeni cu toc și cercei masivi. Iată un look potrivit la birou, de exemplu!

O derivare de office sau business, deși pare mai degrabă genul de costum androgin tip tuxedo de seară a propus McQueen. Aici asortarea de coliere cu pietre prețioase cu haine casual este rafinată, prețioasă, sofisticată, deși pornind de la trenduri Dark - goth, punk, rock, grunge. Modelele au purtat costume cu sacouri redingotă, pantaloni la dungă și coliere cu pandantive.

Citește și:

Descoperă stilul Grunge actual

Iar la Coach am văzut mixurile hippie și boho despre care îți vorbeam mai sus. Aici layerele în stil nomad de fuste lungi, cu pattern boho, cu tricotaje, cojocele cu piele și blană au stat alături de șiraguri lungi de coliere cu pandantive, genți cu franjuri și cizme cu mix de piele.

Tot pe Boho au mers și Proenza Schouler și Missoni unde modelele de coliere statement cu haine de zi au fost hippie sau de inspirație medievală. Fie coliere masive din tablă, cu pietre, rigide, fie variante de șiraguri cu pietre colorate și mărgele.

coliere prețioase tip șiraguri

Alege coliere prețioase tip șiraguri de aici

Iar la Giambattista Valli colierele masive lungi, cu pandantive șli lanț au contrastat cu rochiile lungi din voal transparent și cizmele lungi din vinilin negru, Dominatrix. Și nu puteam încheia fără să îți recomand stilul propus de Balenciaga!

Citește și:

Coliere cu pietre prețioase cu haine casual, într-un mix effortles-feminin, de o sofisticare incredibilă, pe măsura simplității lui! Fusta plisată midi, alături de pulovere pufoase, curea pe talie și cizme lungi au ieșit în evidență cu colierele choker cu lanțuri și pandantive rigide, tip carabină.

După cum vezi, să tot porți coliere prețioase la ținute de zi! Fie ele mai elegante, mai business sau office, fie ele Boho sau de inspirație hippie. Să tot porți coliere cu pietre prețioase cu haine casual, cu pantaloni, fuste, rochii, haine de blană, jachete din piele, paiete sau materiale prețioase!

Să tot porți coliere statement cu haine de zi și încălțăminte la fel de statement: cu cizme lungi, cu boots, cu stiletto, cu pantofi sport, cu ghete sau botine, după preferințe!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.