Setari Cookie-uri

Toate culorile curcubeului în noua colecție capsulă de la Jenny Fairy

Pantofii și gențile în tendințe de la Jenny Fairy strălucesc în toate culorile curcubeului. Colecția capsulă Rainbow Forever va infuza ținutele de vară cu o paletă de culori suculente.

Brandul Jenny Fairy, îndrăgit mai ales în rândul influențatorilor, urmărește tot timpul tendințele modei, culegând cele mai interesante propuneri de pe podiumurile și străzile din lume. În această vară, brandul propune un amestec energic de culori, care va aduce la viață orice ținută de vară.

Colecția capsulă Rainbow Forever combină toate culorile curcubeului într-o propunere apetisantă de vară. Acest cocktail de modă de la Jenny Fairy aduce o combinație de două modele de genți, în culori diferite: versiuni mici, cu manșete scurte și genți de umăr în care vor încăpea elementele tale esențiale de vară.

Colecția este completată de șlapi comozi pe tocuri voluminoase, în patru combinații de culori. Toate elementele colecției vor atrage atenția și vor adăuga o doză de prospețime în ținute. Colorează realitatea gri mixând accesoriile colecției în propriul stil!

Citește și:

Colecția Jenny Fairy Rainbow Forever este disponibilă în magazinele CCC, pe ccc.eu și în aplicația CCC.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.