Setari Cookie-uri

Care sunt produsele care nu lipsesc niciodată din dressingul nostru?

De ce facem obsesii pentru anumite haine? Cât de reconfortant este să îmbrăcăm blugii preferați după o săptămână grea?

Deși moda este în continuă schimbare și apar anual produse statement care pe unii îi încântă, iar pe alții îi țin cât mai departe de ele, sunt câteva produse care au reușit să-și consolideze un loc permanent în inimile și dressingurile noastre. Cine nu are în garderoba sa o pereche de pantofi sport, o șapcă sau un tricou alb?

Iată câteva produse de bază ale garderobei noastre, de mai mulți ani decât ne imaginăm:

Perechea de pantofi sport preferată

O recunoști ușor: nu există vacanță sau escapadă în care să fi lipsit din bagajul tău. Nu fac parte din cele mai noi tendințe ale modei, nu au un aspect imaculat, dar când îi pui în picioare simți ca ai tot ce îți trebuie. Norocul nostru este că, odată cu evoluția modei, și producătorii au înțeles această nevoie a noastră și au creat modele ușor de accesorizat. Nu poți da greș niciodată dacă investești într-o pereche de adidași new balance. Acesta este doar unul din brandurile care intră pe lista noastră de preferate, având încălțăminte ergonomică, comodă și cu modele care nu se demodează niciodată. Perechea potrivită de adidași poate fi purtată când faci sport, la o ținută casual, sau chiar la una elegantă. Nu puține sunt cuplurile care aleg să poarte adidași chiar în ziua nunții lor, iar rezultatul este de multe ori wow.

Citește și:

Tricoul alb care merge la orice

Indiferent câte tricouri, bluze și cămăși am avea, nu plecăm în vacanță și nu există perioadă prea lungă fără să purtăm tricoul nostru alb preferat. Este produsul regăsit în toate dressingurile, atât în cele ale femeilor, cât și în cele ale bărbaților. Este perfect de purtat cu un sacou atunci când cămașa nu este obligatorie, oferindu-ne un aer business casual. Adesea îl îmbrăcăm la plimbare toamna pe sub un cardigan mai gros, cu jeansii noștri cei mai comozi.

Rucsacul cărat cu greu la școală, devenit must-have în adolescență

Îl știm din copilărie, cărându-l ani la rând la școală. Deși atunci nu îl priveam cu prea multă iubire, odată de l-am asociat și cu alte activități a devenit nelipsit din casele noastre. Acum îl luăm la ora de sport, în vacanțe ca bagaj de mână, la job cu laptopul (cele cu model smart casual) sau doar pe post de geantă. Creatorii de modă i-au înțeles utilitatea și ne ajută cu sute de modele, ușor adaptabile ținutelor și nevoilor noastre zilnice.

Citește și:

Blugii noștri prespălați și prea purtați

Oricâte perechi de jeanși am avea, dintotdeauna există o pereche ce ocupă un loc special în inimile și dressingurile noastre. De multe ori nu este nici pe departe cea mai scumpă pereche achiziționată, nici cea mai nouă și nici cea mai frumoasă. Este perechea noastră de blugi pe care o purtăm ori de câte ori vrem să ne simțim în largul nostru, mai frumoase și autentice. O purtăm până la epuizare și trăim o adevărată durere atunci când se uzează atât de rău încât nu mai poate fi purtată.

Nu mai este un secret că oamenii dezvoltă, de-a lungul vieții, iubiri pătimașe pentru anumite produse. Începem în copilărie cu jucăria preferată, continuăm în adolescență cu tricoul preferat și, la maturitate noi, femeile, ne îndrăgostim de “acea” pereche de pantofi sau geantă, iar bărbații de “acea” șapcă sau “acel” rucsac. Nu trebuie să avem studii academice în psihologie pentru a înțelege că dezvoltăm aceste sentimente pentru un anume produs care ne oferă încredere și confort (la propriu și la figurat) datorită unei nevoi constante de apartenență. Se pare că, deși avem tendința de a fugi de ea, rutina este bună și avem nevoie de ea.

Citește și:

Sursa foto: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.