Setari Cookie-uri

Gata de vacanță? Hai să pregătim bagajul pentru plajă!

Care sunt piesele vestimentare care trebuie să fie musai în bagajul tău de vară. Nu-ți lua la tine prea multe, deoarece sigur vei lăsa o parte din buget la buticul de pe colț.

Chiar și cei care nu sunt tocmai fani ai căldurii simt energia oferită de primele raze de soare ale verii. Este un sentiment magic ce ne oferă un plus de optimism și de încredere în propriile forțe. Și, dacă ești norocoasa a cărei vacanță tocmai se apropie, o mobilizare este necesară pentru a-ți face cel mai smart bagaj de până acum. Nu de alta, dar vara este și anotimpul reducerilor și, oriunde ai merge, tot vei găsi ceva de cumpărat.

Oricare ar fi destinația ta de vacanță din acest an, trebuie să fie memorabilă. Fie că mergi cu trenul, cu mașina sau cu avionul, bagajul tău trebuie să fie, cel puțin la dus, mic, dar suficient. În cazul în care vei călători cu avionul, dacă nu vrei să aloci o parte din bugetul de vacanță plății excesului de bagaj în aeroport, este bine să te organizezi pentru a lua cu tine cele mai necesare piese vestimentare și accesorii.

Citește și:

Iată care sunt piesele cele mai importante ce nu trebuie să lipsească din bagajul tău în această vacanță de vară:

Sandalele

Niciodată nu poți avea în pantofar prea multe perechi de sandale. Indiferent dacă iubești tocurile, platformele sau talpa joasă, în fiecare an vei găsi noi modele de care să te îndrăgostești. Partea bună este că aceste încălțări sunt ușoare, ocupă puțin spațiu și au prețurile semnificativ mai mici decât încălțămintea pentru sezonul rece. Deci, îți poți lua la tine perechile preferate în care te simți precum Cenușăreasa, dar lasă loc pentru cel puțin o pereche nouă pe care o vei zări într-o vitrină și pe care nu o vei putea uita.

Costumul de baie

Nici cu aceste piese nu există vreo limită maximă ce poate fi atinsă. Moda se schimbă, culorile pastelate sunt diverse și superbe, iar modelele sunt extrem de variate. Cum ai putea rezista tentației de a cumpăra încă unul chiar de la buticul pe lângă care treci când mergi la plajă? Fie că le preferi pe cele din două piese sau pe cele întregi, acestea sunt expuse precum bomboanele în vitrină, cum le-ai putea rezista? Deci, încearcă să nu-ți iei în bagaj prea multe, deoarece sigur vei mai adăuga unul colecției tale la returul din această vacanță. Este bine că nu ocupă prea mult loc în bagaj și sunt extrem de ușoare.

Citește și:

Rochia maxi

Este perfectă cu tocuri, cu platforme sau cu talpă joasă, de plimbare sau la o terasă cool, depinde cum alegi să o accesorizezi. Nu contează dacă ai un corp fit sau kilogramele în plus îți dau bătăi de cap, acest tip de rochie avantajează pe toată lumea. Detaliile fac diferența atunci când trupul nu este suficient de zvelt, așa că trebuie să fii atentă înainte de a o cumpăra. Oricâte ai avea acasă sau în bagaj, va fi greu să reziști tentației de a mai cumpăra încă una pe care sigur nu o ai.

Norocul nostru este că vara nu avem nevoie de prea multe sortimente de haine, că nu sunt grele și că ocupă puțin spațiu în bagaj. Cremele de plajă și cosmeticele noastre sunt cele care cântăresc adesea cel mai mult în bagaj și, dacă nu le putem lua în dimensiuni reduse speciale pentru călătorii, la retur ne putem decide să renunțăm la loțiunile pentru plajă care au rămas în cantități mici.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.