Setari Cookie-uri

O vara in stil lejer alaturi de Levi's

Stilul confortabil cu tente colorate inspira acest sezon in materie de articole vestimentare must-have.

Simplitatea si combinatiile clasice se pliaza perfect pe vara anului 2022. Tocmai de aceea, Levi's a pregatit o serie de piese care se imbina ideal pentru fiecare doritor de bun gust si lejeritate.

Look feminin - este doar despre exprimarea feminitatii, inspiratia principala fiind delicatetea si gratia fluturilor. Heaven Sweater Tank afiseaza prin rozul vibrant si imprimeul cu fluturi un model vizual puternic pentru orice tinuta a verii. Acesta poate fi asortat cu un tote bag si bucket hat in aceleasi note ale imprimeului, creand un aer de streetwear unic, dar confortabil. Mai mult, pentru a oferi un aer complet tinutei, blugii de tipul High Loose sau chiar clasicii '501 Original sunt alegerea potrivita.

Look masculin - fie ca e vorba despre un asorteu calculat sau pur si simplu o imbinare de stiluri spontana, Levi's ofera articole vestimentare dedicate barbatilor dornici de a fi la curent cu ultimele tendinte ale sezonului. Tricoul Stay Loose Tee aduce in prim-plan aerul vintage al anilor 90, impreuna cu o croiala lejera care nu limiteaza libertatea de miscare. Acesta se imbina ideal cu o pereche de pantaloni scurti Chino Short si creeaza o tinuta curajoasa, dar plina de stil.

Citește și:

Viziteaza levis.com si descopera articolele vestimentare care te vor face sa fii in rand cu tendintele verii!

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.