Setari Cookie-uri

Cum să porți un tricou? 7 idei de ținute în tendințe

Dintre toate piesele vestimentare, tricourile sunt unele dintre cele mai populare. Și nu este de mirare, pentru că sunt foarte comode și se potrivesc la diverse ținute.

Indiferent de model sau de culoare, tricourile se poartă cu orice, de la jeanși și fuste, până la pantaloni scurți și pantaloni de costum.

De aceea, bărbații și femeile merită să introducă în colecția lor cât mai multe tricouri pe care să le poarte la diferite ocazii. Află cum să porți un tricou în ținute cool și la modă, din rândurile de mai jos.

Tricou marinăresc și jeanși

Ai nevoie de un tricou care nu se demodează niciodată? Inspiră-te din moda franțuzească și include în garderoba ta un tricou marinăresc. Acesta este potrivit atât în garderoba feminină, cât și în cea masculină, fiindcă se asortează ușor cu o pereche de jeanși.

Bărbații pot să poarte tricoul cu dungi marinărești alături de o pereche de jeanși și teniși. Femeile pot alege o pereche de jeanși pe care să o asorteze cu pantofi stiletto și un colier statement. Alături de tricoul marinăresc, jeanșii și tocurile arată excelent.

Citește și:

Vrei să arăți mai suplu? Poartă un tricou marinăresc cu dungi subțiri care creează un efect de subțiere a siluetei.

Tricou din bumbac și pantaloni scurți

Tricourile simple din bumbac sunt accesorii basic pe care oricine trebuie să le aibă în garderobă. Se poartă în numeroase combinații și poți alege orice culoare îți dorești, astfel încât să ieși în evidență.

Găsești tricouri din bumbac pentru bărbați de la 4F pe care să le porți în sezonul cald alături de o pereche de pantaloni scurți. Aceleași modele de tricouri pot fi purtate și de femei, în combinație cu o pereche de pantaloni scurți și teniși comozi. În funcție de preferințe, optează pentru tricouri colorate sau în nuanțe clasice de alb și negru, ușor de combinat cu pantalonii.

Citește și:

Tricou cu imprimeu și pantaloni chino

Dacă nu-ți plac tricourile simple, ai la îndemână variantele cu imprimeu care atrag atenția. Poate fi vorba despre imprimeuri grafice sau florale, ideale pentru plimbări sau mers la birou.

Asortează tricourile cu imprimeu cu pantaloni chino, astfel încât să obții o ținută smart casual, simplu și rapid. Adaugă și o pereche de mocasini sau adidași, pentru un look de efect.

Tricou oversized și pantaloni lungi

Poate nu te simți comod în tricourile obișnuite sau vrei să creezi o ținută în tendințe. Oricare ar fi motivul, ai la îndemână tricourile oversized sau supradimensionate. Acestea pot fi combinate cu pantaloni lungi și largi în același stil și cu o pereche de pantofi sport.

Femeile care nu vor să poarte tricoul oversized alături de pantaloni largi îi pot înlocui cu o pereche de colanți. Această ținută poate fi accesorizată și cu bocanci, la modă în fiecare sezon.

Citește și:

Tricou și fustă

Femeile pot combina întotdeauna tricoul cu o fustă scurtă, midi sau lungă, pentru un look impecabil. De pildă, tricoul arată minunat în combinație cu o fustă creion și o pereche de încălțări cu toc, pentru o ținută feminină, dar comodă.

În sezonul cald, tricoul poate fi purtat și cu o fustă mini, din bumbac sau denim. Un tricou alb, simplu, se potrivește și cu o fustă colorată și lejeră, alături de teniși comozi.

Tricou și pantaloni de trening

Pentru că tricoul sport este un articol de neînlocuit în dressing, poartă-l alături de o pereche de pantaloni de trening. Există numeroase modele pentru femei și bărbați pe care merită să le ai.

Fie că alegi tricouri sport cu logo vizibil al brandului sau modele simple, combină-le cu trening și o pereche de încălțări sport.

Citește și:

Tricou și costum deux-pieces

Nu în ultimul rând, tricoul se poate integra și în ținute elegante. Nu vrei să porți cămașă? Înlocuiește-o cu un tricou alb simplu, alături de un costum format din sacou și pantaloni. Astfel, obții un outfit care își păstrează din seriozitate, dar nu este nici extrem de formal.

Tricourile sunt articole moderne și adaptabile așa că nu trebuie să-ți lipsească din garderobă. Include-le în combinații diferite și bucură-te de ținute care arată bine, indiferent de context.

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.