Setari Cookie-uri

Colecția I CARE WHAT I WEAR de la Jenny Fairy te conectează cu natura

Alegerile la modă sunt și alegeri responsabile. Pentru a celebra sustenabilitatea în industria fashion, brand-ul Jenny Fairy lansează o linie de încălțăminte realizată din materiale reciclate și bumbac certificat. Noua colecție se adresează celor cărora le pasă de planetă și se ghidează după principiul I CARE WHAT I WEAR.

Colecția inspirată de natură completează perfect outfit-urile de primăvară-vară. Noile piese Jenny Fairy, în nuanțele pământului, se integrează ușor în ținute simple, confecționate din materiale naturale ca inul, mătasea sau bumbacul.

Atracția verii din cadrul noii linii de la Jenny Fairy o reprezintă cele două versiuni de flip-flops – un model delicat cu talpă plată împletită și unul cu platformă înaltă împletită și cataramă superioară. Colecția mai include espadrile eco, ideale pentru un stil clasic în zile toride, disponibile de asemenea în două variante. Design-ul include partea superioară netedă, realizată fie din microfibră reciclată, fie din țesătură de pânză în carouri.

Noua linie propune și espadrile-sandale ușoare, în tonuri de crem, oranj sau negru, dar și balerini atemporali, atât într-o versiune clasică, mizând pe simplitate, cât și într-una mai sofisticată, cu o fundă decorativă din pânză în carouri.

Citește și:

Iubitorii de pantofi sport vor regăsi două modele de sneakers eco în colecția Jenny Fairy, confecționați din aceleași fibre naturale reciclate. Fiecare model din linia I CARE WHAT I WEAR conține o căptușeală din materiale ecologice.

Produsele colecției I CARE WHAT I WEAR au devenit alegeri populare în rândul influențatorilor. Ambasadorii Jenny Fairy le-au adaptat stilurilor individuale, combinându-le în outfituri pentru noul sezon în spirit eco.

Linia I CARE WHAT I WEAR este disponibilă în magazinele CCC, pe www.ccc.eu și în aplicația CCC.

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.