Setari Cookie-uri

Un ghid pentru alegerea celor mai bune sandale pentru vară

Noi te vom ajuta să alegi cele mai bune sandale de fete pentru vară. Toate sunt șic, dar în primul rând confortabile. De la cele care sunt la modă în acest moment, la modelele clasice - le avem pe toate.

Este din nou acea perioadă a anului. Vremea este din ce în ce mai caldă și simți că fraza „mai puțin înseamnă mai mult" nu poate fi mai relevantă în acest moment. Așadar, asigură-te că pedichiura ta este pregătită și pregătește-te pentru zile frumoase, însorite și sandale de fete de vară și mai frumoase.

Noi te vom ajuta să alegi cele mai bune sandale de fete pentru vară. Toate sunt șic, dar în primul rând confortabile. De la cele care sunt la modă în acest moment, la modelele clasice - le avem pe toate.

Modele populare de sandale

De la stilurile care apar în fiecare an până la cele care sunt populare în acest moment, poți alege între multe modele diferite. Noi le-am descris pe cele mai bune.

Sandale slip-on

Sandalele slip-on sunt pur și simplu - clasice. Le poți purta toată ziua, cu multe ținute diferite și nu te poți simți plictisită. Ele sunt întotdeauna potrivite, indiferent dacă sunt din piele, piele întoarsă sau au adaosuri metalice.

Citește și:

Gama de stiluri diferite este imensă. De asemenea, dacă optezi pentru stiluri mai elegante de sandale de fete, alege pielea de șarpe maro sau pielea cu imprimeu animal print.

Sandale saboți

Cea mai nouă obsesie sunt sandalele saboți. Cu siguranță nu sunt noi, dar este un stil de care cu siguranță am uitat. Talpa clasică din lemn și curelele cu catarame interesante și unice te vor atrage să îți cumperi o pereche de sandale de fete stil saboți pentru vară.

Sandale gladiator

Sandalele gladiator sunt una dintre acele sandale care te ajută să creezi ținute de vară perfecte. Dacă le alegi pe cele acoperite în față, nu trebuie să-ți faci griji dacă pedichiura ta nu este proaspătă!

Pe de altă parte, poți alege de fete cu toc înalt sau gladiatoare cu fața deschisă, care vor fi cu siguranță pantofii tăi preferați de vară.

Citește și:

Flip flops aka papuci

Flip flop-urile sunt unul dintre cele mai populare stiluri de încălțăminte. Toată lumea are în dulap, cu siguranță, măcar o pereche de aceste sandale. Nu este o surpriză, deoarece există atât de multe moduri în care poți stiliza flip flop-urile și le poți purta la diferite ocazii.

Vara aceasta alege sandale flip flop cu pietre și alte ornamente. Întotdeauna mergi mai întâi pentru confort.

Espadrile

Espadrilele sunt probabil cel mai iconic stil de pantofi. Sunt la modă în fiecare vară, așa că, dacă nu ai deja o pereche în dulap, acum este momentul să îți iei una. Cele cu fundițe sau cu pană te vor face să te simți instantaneu ca într-o vacanță la malul mării.

Poți purta aceste sandale de fete cu o rochie cu nasturi în dungi sau cu topuri cu volane din dantelă și pantaloni culottes.

Citește și:

Sandale cu șireturi

Fie că sunt cu șireturi chiar deasupra genunchiului sau în partea laterală a gleznei, sandalele cu șireturi merită cu siguranță să fie apreciate. Ele pot fi cu adevărat o piesă statement pe care o poți purta pentru multe ocazii diferite. Le puteți găsi atât plate, cât și cu toc.

Noi îți sugerăm să optezi pentru sandale din piele colorată sau pentru cele cu un toc interesant.

Sandale cu toc

Beneficiile de a purta tocuri sunt probabil cunoscute de toată lumea. Tocurile îți forțează corpul să se schimbe, șoldurile și pieptul să iasă în evidență și îți mențin umerii pe spate. Tocurile adaugă, de asemenea, acel sentiment de încredere pe care îl căutai. Dar, ce toc să alegi atunci când cumperi sandale de fete?

Citește și:

Espadrilele vin cu tocuri cu pană sau cu platformă, care este foarte confortabilă, dar și mereu la modă. Tocurile sunt ușor de purtat, în timp ce platforma oferă confort și stil în același timp.

Pe de altă parte, tocurile kitten heels sunt joase și au un anumit aspect vintage. Sunt foarte populare însă datorită înălțimii lor ușor de purtat. Tocurile bloc sunt mult mai groase decât tocurile stiletto și mult mai confortabile.

Cu siguranță, nu toate sandalele sunt potrivite pentru toate ocaziile. De exemplu, nu vei purta flip flop-uri pentru un interviu de angajare, dar nici nu vei purta sandale de fete cu toc înalt cu șireturi la plajă. Trebuie să ai întotdeauna în vedere ocazia. Dacă trebuie să stai în picioare pentru o perioadă lungă de timp, ia în considerare posibilitatea de a purta ceva confortabil, cum ar fi sandale cu toc sau cu tocuri bloc (sau chiar o pereche de adidași de fete)

Citește și:

Sandalele care sunt prea mari nu sunt bune nici pentru tine, nici pentru altcineva. Este, de asemenea, un lucru greu de observat, spre deosebire de cazul în care sandalele tale sunt mici.

Sandalele tale nu ar trebui să alunece atunci când mergi - dacă o fac, te pot face să te împiedici sau chiar să cazi. Mai mult, îți pot schimba postura, deoarece ești obligată să te adaptezi la ele.

Unii te vor sfătui să alegi o mărime mai mare atunci când cumperi pantofi. Acest lucru ar putea fi un lucru bun, mai ales vara, când picioarele se pot simți umflate. Cu toate acestea, ai grijă și alege o mărime mai mare doar dacă e neapărat nevoie.

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.