Setari Cookie-uri

Rochii de vară: Alege ținuta potrivită pentru tine!

Iată câteva sfaturi și modele de rochii pe care le poți purta în această vară!

În sezonul cald, tot mai multe femei caută să arate impecabil în cele mai frumoase rochii de vară. Totuși, ca acest lucru să fie posibil este nevoie să alegem cu grijă atât modelele, cât și materialele din care sunt confecționate obiectele vestimentare. Iată câteva sfaturi și modele de rochii pe care le poți purta în această vară!

Rochii de vară vaporoase din mătase

Rochiile vaporoase sunt cele mai potrivite pentru momentele în care este foarte cald afară și nu știi ce ținută să abordezi. Ele pot fi purtate atât pe stradă, cât și la plajă, în funcție de accesorizarea la care apelezi. În plus, este important să alegi modelul potrivit pentru tine. Iată câteva modele de rochii de vară vaporoase din mătase!

Answear Lab rochie de matase

Citește și:

Această rochie în nuanțe de crem este perfectă pentru zilele călduroase de vară, mai ales pentru momentele în care îți dorești să iei cina alături de cele mai bune prietene la terasa ta favorită. Este subțire, din mătase, fiind croită cu atenție.

Prețul ei este de doar 269.90 lei și poate fi comandată aici.

Beatrice B rochie de matase

Această rochie este potrivită pentru momentele în care vrei să ieși cu adevărat din zona de confort. Poart-o cu sandale de vară, ușoare și fără prea multe barete și accesorizeaz-o cu un coș confecționat din paie. Această ținută poate fi purtată atât pe plajă, cât și în oraș și reprezintă un adevărat beneficiu pentru persoanele care își doresc să atragă atenția celor din jur.

Prețul ei este de 1299.00 LEI și poate fi comandată aici.

Citește și:

Rochii de vară de zi

Atunci când vrei să ai o garderobă cu multe rochii de vară, trebuie să faci o diferență exactă între cele de zi și cele de noapte. Astfel, în următoarele imagini vei putea observa o serie de rochii de vară de zi perfecte pentru prânz, birou și chiar întâlniri de afaceri!

Rochie Mango cu imprimeu tropical

Această rochie de vară de zi este perfectă pentru momentele în care îți dorești să ieși în oraș fără să te temi de căldură. Este scurtă, dintr-un material subțire și poate fi foarte ușor accesorizată. În plus, dacă îți dorești să o porți la piscină, poți face acest lucru, imprimeul ei fiind unul tropical și îndrăzneț.

Prețul rochiei este de doar 89.99 de lei și poate fi achiziționată aici.

Citește și:

Love Moschino Rochie maxi lejera cu bretele late

Această rochie este una extrem de simplă, frumoasă și delicată și poate fi purtată în orice moment al zilei. Dacă pleci dimineața de acasă și nu știi cu ce să te îmbraci, această rochie ar putea fi varianta perfectă pentru tine. Poart-o alături de teniși lejeri sau sandale fără toc pentru un plus de confort.

Rochia costă 459.99 lei și poate fi comandată chiar aici.

Rochii de vară sport

Un alt tip de rochii perfecte pentru sezonul cald sunt cele sport. Acestea pot fi purtate cu teniși sau adidași și au o textură absolut minunată. Mai mult decât atât, rochiile sport sunt ușor de accesorizat, lejere și nu te îngreunează în momentele în care vrei să iei o pauză de la grijile cotidiene. Iată câteva rochii de vară sport perfecte pentru tine!

Citește și:

JDY rochie sport

Această rochie sport gri este minunată pentru zilele în care mergi la birou și nu îți dorești să porți tocuri. Cu toate acestea, dacă doar vrei să te relaxezi fără a ține cont de piesele vestimentare pe care le porți, rochia sport JDY este soluția!

Prețul rochiei este de 49.99 lei și poate fi comandată chiar aici.

Brave Soul rochie sport

Această rochie este mai potrivită pentru serile de vară în care vrei să ieși cu prietenii în parc. Fiind o rochie de vară sport, este ușor de accesorizat și de purtat.

Prețul ei este de doar 43.99 lei și poate fi comandată aici.

Sursă foto prima pagină: Dean Drobot/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.