Setari Cookie-uri

Bocanci de vară. Cum să îi porți

Iată câteva modele de bocanci de vară!

Bocancii de vară reprezintă un element stilistic extrem de dorit de doamne în sezonul cald. Aceștia completează perfect un look de festival și nu numai. Iată câteva idei de purtare a bocancilor de vară!

Bocanci de vară. Bocanci vară și fustă

Fustele lungi pot reprezenta un adevărat paradis pentru doamne în sezonul cald deoarece acestea sunt vaporoase și răcoroase. Mai mult decât atât, pot fi purtate foarte ușor cu o pereche de bocanci. Atunci când alegem bocancii de vară pentru fuste trebuie să ținem cont ca ei să fie destul de înalți, dar nu călduroși!

Bocanci de vară

Această pereche de bocanci de vară poate fi purtată în foarte multe combinații, dar mai ales cu fuste lungi. Sunt confecționați din piele, însă sunt suficient de răcoroși încât să îi poți purta în sezonul cald.

Citește și:

Prețul lor este de 189.99 lei și pot fi comandați aici.

Ghete de vară cu plasă

Cea mai bună alegere pentru bocancii de vară o reprezintă cea cu plasă. Acești bocanci pot fi asociați cu foarte multe tipuri de ținute, de la cele mai elegante și până la cele casual.

Acești bocanci negri cu plasă pot fi ușor de purtat! Ai putea să încerci să îi folosești într-o ținută de festival, cu multe franjuri și accesorii colorate. Deoarece au plasă, aceste ghete nu sunt călduroase și lasă piciorul să respire pe tot parcursul zilei.

Bocancii costă 89.99 lei și pot fi comandați aici.

Ghete de vară înalte

Una dintre cele mai frumoase perechi de încățăminte pe care o femeie le are este reprezentată de ghetele sau bocancii înalți. Aceștia se potrivesc perfect unei ținute provocatoare, indiferent de anotimpul în care le poartă. Chiar mai mult, pentru sezonul cald v-am pregătit acest tip de bocanci absolut senzaționali.

Citește și:

Aceste ghete costă 209.99 lei și pot fi comandate aici.

Sursă foto prima pagină: Maria Markevich/Shutterstock

Vizionare placuta


Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.