Setari Cookie-uri

Ținute pentru festival: Fii unică într-o mulțime de oameni!

Iată câteva idei de ținute pentru festival!

În următoarea perioadă există foarte multe festivaluri extrem de căutate și de apreciate de oameni. Pe lângă faptul că trebuie să ai grijă la tentații, cazare și portofel (haha), este bine să ții cont și de ceea ce porți. La astfel de evenimente, tot mai mulți tineri caută să iasă în evidență și să folosească cele mai cool accesorii pentru a fi apreciați la scală largă. Dacă vrei să te încadrezi în acest tipar, folosește următoarele sfaturi atunci când îți achiziționezi obiectele vestimentare!

Ținute pentru festival. Fuste lungi

Fustele lungi pot fi o adevărată comoară pentru persoanele care adoră să iasă în evidență și să se facă remarcate la astfel de evenimente. Cu toate acestea, trebuie să ții cont de faptul că o ținută compusă din piese vestimentare de dimensiuni mari, nu este cea mai comodă. De exemplu, în primă fază trebuie să te gândești la mulțimea de oameni neatentă, care poate scăpa o băutură și poate să îți murdărească acel outfit pentru care ai muncit atât de mult.

Citește și:

Apoi, trebuie să te gândești la faptul că atunci când te afli la un festival, băile nu sunt cele mai primitoare. Din acest motiv, o fustă lungă ar putea să te încurce chiar și în momentele în care nu te aștepți.

Totuși, dacă vrei să porți o fustă lungă la festivalul tău preferat, te poți inspira din această imagine.

Sursă foto: Look Studio/Shutterstock

Ținute pentru festival. Rochii vaporoase

Rochiile vaporoase pot fi o alegere potrivită în sezonul cald deoarece acestea nu generează căldură, ajută la ascunderea anumitor aspecte mai puțin plăcute ale corpului tău și pot fi ușor de accesorizat.

Atunci când porți o rochie vaporoasă, ar trebui să ții cont de câteva aspecte: nu o combina cu tocuri, mai ales la festival! Pantofii cu toc purtați în astfel de conjuncturi nu cauzează decât probleme: obosești, sunt inconfortabili și nu îți oferă deloc lejeritatea de care ai nevoie pentru a dansa pe muzica celor mai cunoscuți artiști.

Citește și:

Sursă foto: Tinatin/Shutterstock

Ținute pentru festival. Pantofii

E foarte important să ne gândim la ceea ce înseamnă purtarea unor pantofi confortabili la festival. În primul rând, deoarece ești conștientă că vei petrece foarte multe ore stând în picioare sau dansând, este esențial ca încălțămintea să îți fie cea mai bună prietenă. Din acest motiv, îți recomandăm să uiți de tocurile inconfortabile și să optezi pentru o pereche de adidași simpli.

Dacă ești o persoană mai non-conformistă, care speră să iasă în evidență, atunci poți purta o pereche de adidași colorați, interesanți și de ce nu, chiar personalizați de tine.

Foto Zarya Maxim Alexandrovich/Shutterstock

Astfel, dacă ții cont de aceste recomandări, ai putea avea parte de o noapte de festival unică. Cu siguranță, nu uităm nici de clasicii blugi sau pantaloni scurți, asortați cu o bluză sau un tricou lejer, însă ne-am gândit să vă aducem în vedere acele ținute cu care să faceți o impresie de neuitat!

Citește și:

Sursă foto prima pagină: Monkey Business Images/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.