Setari Cookie-uri

Cinci sfaturi pentru ținute perfecte la nunţile la care eşti invitată vara asta

Află ce ar trebui să ai în vedere când îţi alegi ţinutele pentru nunţile la care vei participa vara aceasta, pentru un look elegant, care va fi unanim admirat!

Să alegi o ţinută potrivită pentru o nuntă în familie sau ceremonia şi petrecerea prietenilor dragi este ceva ce ţine mai mult de o planificare atentă decât de improvizație. Scopul tău principal trebuie să fie cel de a menține un echilibru subtil: să străluceşti, dar fără a eclipsa mireasa. Iată cinci sfaturi pentru a reuşi să alegi ţinutele potrivite!

  1. Respectă codul vestimentar

O tendinţă care devine din ce în ce mai populară, nunţile tematice impun şi un anumit cod vestimentar, care este, de obicei, precizat în invitație. Chiar dacă tematica „anii 90” nu este pe gustul tău, fă tot ce poţi să respecţi codul pe care şi-l doresc mirii, în definitiv este evenimentul lor şi una dintre cele mai importante zile pentru ei. Pe de altă parte, este posibil ca locul evenimentului să impună ţinuta. De exemplu, dacă este o nuntă pe plajă, ţinuta nu poate fi aceeaşi ca în cazul unei ceremonii în centrul oraşului, aşa că ia şi acest aspect în considerare.

Citește și:
  1. Alege o ţinută care te reprezintă

Chiar dacă este un eveniment special, asta nu însemnă că trebuie să-ţi reinventezi cu totul lookul. În primul rând, este important să alegi o ţinută în care te simţi confortabil, fără să-ţi faci mereu griji că trebuie să ajustezi mereu vreun detaliu. Rochiile înflorate din materiale preţioase precum mătasea sau inul sunt mereu alegeri potrivite. Dacă eşti mai curând genul conservator, clasic, o rochie de inspirație anii ‘50 ar putea fi perfectă pentru tine.

  1. Nu uita de accesorii

Accesoriile pe care le porţi sunt foarte importante. În primul rând, pantofii trebuie să fie confortabili, astfel încât să poţi sta în picioare fără dureri în timpul ceremoniei religioase şi chiar să poţi dansa toată noaptea. O pereche de sandale cu talpă ortopedică sau cu platforme ar putea fi alegerea ideală. Balerinii cu detalii prețioase sunt şi ei o variantă cât se poate de şic. În ceea ce priveşte bijuteriile, alegerea îţi aparţine, dar nu exagera. O pereche de cercei din aur de dama şi o brăţară sau un inel cu un design interesant sunt o alegere potrivită şi cât se poate de elegantă. În ceea ce priveşte geanta, un plic în care să-ţi pui telefonul, cardul şi un ruj este cea mai bună alegere.

Citește și:
  1. Nu purta alb

Cu excepţia cazului în care mirii cer acest lucru în mod specific, uită de orice ţinută de culoare albă sau nuanţe asemănătoare. Este considerată o lipsă de politeţe la adresa miresei, care ar trebui să fie singura care poartă alb la nuntă. Sunt sute de culori şi nuanțe din care poţi alege, aşa că nu o sfida pe mireasă în niciun fel. Nu va fi un gest apreciat. Pe de altă parte, pentru o nuntă de vară, nici negrul nu este neapărat recomandat.

  1. Ia în considerare o ţinută diferită pentru biserică

Rochiile de vară, chiar şi cele pentru evenimente speciale pot fi destul de sexy sau cu un design care lasă la vedere umerii, braţele sau picioarele. Dacă rochia pe care ai ales-o pentru nuntă s-ar caracteriza mai curând ca fiind îndrăzneaţă, ia în considerare să porţi altceva la biserică. Ceremoniile religioase au un cod vestimentar mai sobru şi este o dovadă de eleganță şi delicateţe să ţii cont de astfel de detalii care pot indispune sau contraria anumiţi invitaţi mai în vârstă. La petrecerea de seară poţi purta orice rochie consideri tu că este potrivită şi că te pune în valoare.

Citește și:

Pentru a face alegerile potrivite, atunci când îţi alegi ţinutele pentru nunţile acestei veri, ţine seamă de sfaturile de mai sus. Cu siguranţă, prezenta ta se va remarca prin rafinament şi bun gust.

Sursă foto: Pexels.com

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.