Setari Cookie-uri

Recomandări pentru alegerea inelului de logodnă

Vrei să afli care sunt cele mai bune recomandări pentru alegerea inelului de logodnă? Gândește-te la următoarele sugestii!

Vrei să te căsătorești cu femeia iubită? Dacă urmează să o ceri în căsătorie, ai nevoie de cel mai important obiect: inelul de logodnă. Această bijuterie are un rol unic, trebuie ales în mărimea potrivită și în funcție de preferințele iubitei tale.

Vrei să afli care sunt cele mai bune recomandări pentru alegerea inelului de logodnă? Gândește-te la următoarele sugestii!

Ține cont de stilul bijuteriilor pe care le poartă partenera ta

Cererea în căsătorie este un moment unic atât pentru tine, cât și pentru viitoarea soție. De aceea, merită să ții cont de bijuteriile pe care ea le poartă în mod obișnuit. Oricât de frumos ar fi un inel de logodnă, dacă nu va fi pe gustul alesei tale, surpriza nu se va ridica la nivelul așteptărilor.

Citește și:

Uită-te la accesoriile pe care le preferă, pentru a afla dacă îi plac bijuteriile minimaliste sau opulente, ori dacă preferă aur alb, aur galben sau argint. Aceste detalii sunt esențiale, pentru a alege inelul de logodnă perfect.

De pildă, poți găsi numeroase inele din aur de logodnă, cu detalii fine, care să fie pe placul partenerei. Fii atent la detalii și nu vei da greș.

Setează-ți un buget clar pentru inelul de logodnă

Dacă ai aflat care sunt preferințele femeii iubite în materie de bijuterii, urmează pasul doi: setează-ți un buget clar pentru acest accesorii. Suma de care dispui te ajută să găsești mai ușor inelul perfect, fără să pierzi vremea cu modele care nu te interesează.

În funcție de suma stabilită, poți opta pentru inelul de logodnă perfect, care să-i aducă iubitei tale lacrimi de fericire.

Citește și:

Alege magazine de bijuterii cu reputație

Pentru o surpriză de proporții, ar fi bine să cumperi inelul de logodnă de la un magazin cu reputație, fie că este fizic sau online. Asigură-te că vei primi un certificat de garanție și de calitate, pe care să fie menționate marca sau aliajele folosite în confecționarea inelului.

În acest fel, vei putea să returnezi produsul, în cazul în care ai ales mărimea greșită și știi că iubita ta se va bucura de un inel de calitate, pe care să-l poarte ani la rând. Nu te grăbi să cumperi primul model pe care-l vezi pe un site sau în magazin. Realizează o mică documentare și vezi ce modele există, până când găsești inelul de logodnă potrivit.

Asigură-te că știi mărimea inelului

Dacă ai găsit inele de logodnă care ți-au atras atenția, este esențial să cunoști mărimea potrivită. Poți să împrumuți un inel din colecția iubitei, fără ca ea să știe, ori poți să măsori o bijuterie, ca să nu strici surpriza. Trebuie doar să te asiguri că măsori un inel pe care femeia iubită îl poartă, de obicei, pe inelar.

Citește și:

Ai făcut rost de un inel și nu știi cum se măsoară? Mergi cu bijuteria într-un magazin de specialitate, unde poți cere să fie măsurată. În acest fel, nu ai cum să greșești.

Ia în calcul cele mai populare modele de inele

Din fericire, când te gândești la inelul de logodnă, ai de unde alege. Există numeroase modele populare, care încântă pe oricine. Iată câteva exemple:

  • Inele de logodnă cu diamant, delicate și feminine. Cele mai întâlnite modele sunt cele cu piatră rotundă, ovală, pătrată sau în formă de inimă. La fel de recomandate sunt inelele cu diamant, din aur de 14 sau 18 carate, cu design simplu sau complex.

  • Ai la îndemână și varianta inelelor de logodnă cu pietre prețioase sau semiprețioase, precum rubinul sau safirul.

    Citește și:
  • Dacă iubita ta preferă inelele din aur alb sau galben, în modele simple, alege-le cu încredere, fiindcă nu se demodează niciodată. Poți găsi inele de logodnă solitaire, cu o singură piatră, cu trei pietre sau cu pietre dispuse împrejurul întregii șine.

Verifică montura inelului de logodnă

Nu în ultimul rând, poți să privești cu atenție și montura inelului de logodnă, adică locul în care sunt așezate pietrele. Sunt numeroase tipuri de monturi, cu patru sau chiar șase gheruțe, care asigură stabilitatea pietrei.

Pentru alegerea corectă a monturii, ia în calcul atât factorul estetic, cât și cel practic. Poate iubita ta nu este adepta inelelor cu montură înaltă, fiindcă bijuteria se agață mai repede. Cele mai populare sunt inelele de logodnă cu patru gheruțe, pentru că sunt confortabile și elegante.

Citește și:

Ai în vedere aceste recomandări și bucură-te de un răspuns pozitiv din partea femeii iubite!

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.