Setari Cookie-uri

Jenny Fairy Records - campania muzicală a brand-ului preferat de influențatori pentru sezonul toamnă-iarnă 2022.

„Caliente, Caliente” sună ritmurile spaniole care promit un sezon cu adevărat fierbinte. În această toamnă, vom dansa pe notele Jenny Fairy Records, care ne vor duce într-o călătorie a modei în timp.

Intră în noul anotimp în mișcări de dans cu cea mai recentă colecție Jenny Fairy. Notele senzuale spaniole nu te vor lăsa să stai pe loc. Jenny Fairy Records ne face să dansăm, devenind fundalul muzical suprem pentru cea mai tare colecție din acest sezon.

În această toamnă ne înălțăm cu platforme elegante. Brandul Jenny Fairy și-a pus ochii pe cele mai cool tendințe ale sezonului, completând cele mai recente modele cu tocuri masive și tălpi lungi de câțiva centimetri. Platformele și-au făcut cunoscută prezența pe cizme, pe mocasini retro sau pe cizme până la genunchi, oferind fără îndoială o bază stabilă pentru dans. În noua colecție putem admira tălpi foarte masive pe cizme, botine, mocasini retro sau cizme înalte, precum și tocuri voluminoase de câțiva centimetri.

Citește și:

Cizmele strălucitoare până la genunchi sau cizmele de cowboy groase vor adăuga un accent puternic ținutelor de toamnă. Printre culorile atenuate, rozul intens și portocaliul cizmelor vor atrage atenția, care vor cuceri look-ul în stil barbiecore.

Colecția de încălțăminte elegantă este completată cu accesorii - rucsacuri și genți cu o atmosferă puternică a anilor 2000. În acest sezon, brand-ul preferat al creatorilor de conținut oferă legături și matlasări super la modă, completate de accente de bijuterii.

În primul rând, cele mai tari tendințe ale sezonului. Fără îndoială, una dintre ele este platformele și vor sta în vârf! În noua colecție putem admira tălpi foarte masive pe cizme, botine, mocasini retro sau cizme înalte, precum și tocuri voluminoase de câțiva centimetri. Un accent puternic la modă în această colecție va fi cizmele strălucitoare și cizmele masive de cowboy. Ce ne surprinde în această colecție? Pe un fundal de culori discrete vedem roz intens și portocală suculentă, păstrate în megatrend-ul barbiecore! Colecția este completată atât de genți de mână, cât și de rucsacuri, care se referă la stilul anilor 2000. Nu vor lipsi accentele de bijuterii, materialele matlasate și legăturile super la modă. Noua colecție este esența modei a celor mai bune tendințe care ne așteaptă în ultimul trimestru al anului 2022

Citește și:

Campania în stilul Y2k este dezvoltată de fotograful francez Nickolas Lorieux. Notele spaniole sunt influențate de modelele din întreaga lume Olivia Vinten, Jordan Daniels, Janet Chinyere Jumbo, Vakare Steputyte. Ei sunt însoțiți și de senzuala Paloma Elsesser. Modelul care sparge stereotipurile în lumea modei de câțiva ani, este bine cunoscut de pe copertele Vogue, precum și de pe podiumurile lui Fendi, Lanvin și Alexander McQueen. Dansul senzual a fost surprins de Alvaro Colom, care a fost anterior responsabil pentru campaniile Louis Vuitton și Burberry.

Colecția Jenny Fairy Records este deja disponibilă în magazine, pe www.ccc.eu și în aplicația CCC.

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.