Setari Cookie-uri

Accesorii moderne pentru toată familia în colecția Lasocki AW22

Toamna cu brandul Lasocki promite să fie clasică si confortabilă. În acest sezon, tendințele care nu se vor demoda niciodată sunt combinate cu cea mai bună manufactură pentru a crea o varietate de produse, ideale fiecărui membru al familiei.

Încălțămintea clasică revine în trend – așa putem descrie noua colecție a brandului Lasocki pentru sezonul toamnă-iarnă 2022. Finisajele atemporale sunt regăsite în forme simple si universale, astfel încât să constituie produsele de bază în orice garderobă de toamnă. Lasocki vine cu propuneri pentru toate generațiile – de la modele clasice și stilate pentru femei, modele confortabile pentru bărbați, până la încălțăminte practică pentru cei mici.

De la cizme simple de piele, cizme clasice și mocasini confortabili, până la cizme de cowboy foarte chic – oferta pentru femei este formată dintr-o selecție de produse clasice durabile.

Stilurile unice și calitatea foarte înaltă vor face ca alegerile de la Lasocki să rămână în șifonier mulți ani înainte. Deși se concentrează pe design clasic, brandul nu trece cu vederea tendințele actuale. Așadar, la modelele simple au fost adăugate accente la modă – tălpi masive contrastante sau bijuterii. Colecția de damă este însoțită de o largă gamă de genți – de la stiluri clasice, modele tip shopper încăpătoare și genți de umăr super-trendy, la genți tip poștaș foarte confortabile.

Citește și:

Propunerile pentru bărbați sunt, de asemenea, bazate pe tendințe clasice și practice. Bărbații care apreciază eleganța confortabilă vor opta pentru ghete simple de piele, mocasini eleganți sau pantofi clasici. De asemenea, nici colecția pentru bărbați nu duce lipsă de accesorii – aici se regăsesc rucsacuri confortabile, serviete din piele sau genți de birou versatile.

Brandul Lasocki nu trece cu vederea încălțămintea dedicată copiilor. Propunerile confortabile si stabile pentru cei tineri reprezintă de mult timp un punct forte al fiecărei colecții. În această toamnă cizmele cu șireturi sau modelele cu scai sunt atât la modă, cât și practice, fiind nelipsite din garderoba unui copil.

Colecția Lasocki AW22 este disponibilă în magazinele CCC, în aplicația mobilă și pe CCC.eu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.